Διαφήμιση

Λειτουργία Ενέργειας

• Λειτουργία Ενέργειας

Φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στην Λειτουργία Ενέργειας, επιλεγμένη την Ισορροπημένη (προεπιλογή), για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Η ερώτηση μου είναι η εξής, για ποιον λόγο εκτός του να τρέξω το antutu, θα πρέπει να επιλέξω την Υψηλή απόδοση ? Μήπως αυτόματα όταν χρειάζεται έχτρα υπολογιστική ισχύ, μπαίνει σε υψηλή απόδοση ?
      Με άλλα λόγια έχουμε ένα τίγρη και τον προορίζουμε να τρέχει σαν γατάκι?
      Να προσθέσω, ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα από την <<έλλειψη>> της έχτρα δύναμης, μην τρελαθούμε κιόλας, πετάει ο κινέζος…. απλά είναι ένα θέμα που με τρώει και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στην Λειτουργία Ενέργειας, επιλεγμένη την Ισορροπημένη (προεπιλογή), για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Η ερώτηση μου είναι η εξής, για ποιον λόγο εκτός του να τρέξω το antutu, θα πρέπει να επιλέξω την Υψηλή απόδοση ? Μήπως αυτόματα όταν χρειάζεται έχτρα υπολογιστική ισχύ, μπαίνει σε υψηλή απόδοση ?
      Να προσθέσω, ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα από την <<έλλειψη>> της έχτρα δύναμης, μην τρελαθούμε κιόλας, πετάει ο κινέζος…. απλά είναι ένα θέμα που με τρώει και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Καλό είναι να έχεις ένα Τίγρη με πολύ δύναμη, αλλά άμα τον έχεις και τρέχει συνέχεια (High Performance) θα πεινάει κάθε τόσο (Battery Drain) και θα πρέπει να σπαταλάς πολλές ώρες για τάισμα (Charging).

To καλύτερο είναι να τον αφήσεις να τεμπελιάζει (Battery safe mode), και μόλις χρειαστεί να δείξει τα δόντια του (Bench, Games, Apks που θέλουν Δύναμη.....) τον αφήνεις να ξεσκίσει σάρκες και οστά... :thumbsup:

Πώωωωωω, ούτε στο Nat Geo Wild να ήμασταν.... rofl
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Maronbil έγραψε:

Καλό είναι να έχεις ένα Τίγρη με πολύ δύναμη, αλλά άμα τον έχεις και τρέχει συνέχεια (High Performance) θα πεινάει κάθε τόσο (Battery Drain) και θα πρέπει να σπαταλάς πολλές ώρες για τάισμα (Charging).

To καλύτερο είναι να τον αφήσεις να τεμπελιάζει (Battery safe mode), και μόλις χρειαστεί να δείξει τα δόντια του (Bench, Games, Apks που θέλουν Δύναμη.....) τον αφήνεις να ξεσκίσει σάρκες και οστά... :thumbsup:

Πώωωωωω, ούτε στο Nat Geo Wild να ήμασταν.... rofl

Χεεεε χεε ωραιος....εχουμε κανενα παραδειγμα game, apk εφαρμογης που να χρειαζεται ? ...στα games ρουφαει την μπαταρια και σαν γατακι !!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

εχουμε κανενα παραδειγμα game, apk εφαρμογης που να χρειαζεται

Εγώ βάζω ως μόνο κριτήριο την αίσθηση σε κάθε εφαρμογή.
      Αν πχ. δω πως έχει και έστω ένα ελαφρύ λαγκάρισμα, ανοίγω το High Performance (υψηλή απόδοση) και αν διορθώσει τα πράγματα το αφήνω.
      Αν όχι, ξαναπάω πίσω στο Battery safe (Ισορροπημένη απόδοση), γιατί είμαι σίγουρος πλέον πως έπεσα σε περίπτωση κακοραμμένου κώδικα.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)