Εχετε δοκιμάσει κάποιον άλλο explorer γιά περιήγηση που να το βρήκατε καλύτερο από τον default ?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geobas έγραψε:
Εχετε δοκιμάσει κάποιον άλλο explorer γιά περιήγηση που να το βρήκατε καλύτερο από τον default ?
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν είσαι ευχαριστημένος απο τον default? Αν έχεις βρεί bugs επιβάλλεται να τα δηλώσεις εδώ για να φτιαχτούνε..
Ο/H kok8 έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Εγώ χρησιμοποιώ το dolphin, άλλοι το Chrome.
Η ειδοποιός διαφορά είναι αν παίζει ο περιηγητής flash αρχεία ή όχι, περασέτα και δοκίμασε να δεις αν παίζουν YouTube αρχεία και μετά διάλεξε όποιο σε αρέσει.
Ο/H kok8 έγραψε:
Φίλε geopas μπήκα στο youtube και ζήτησα να ανοίξω και να παίξω sample swf files, ο Dolphin τα έπαιξε απροβλημάτιστα ΑΛΛΑ τον έχω εγκαταστήσει σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ ==> Οδηγός Εγκατάστασης Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean / Android 4.4 KitKat
Ο/H geobas έγραψε:
Από περιέργεια με τον default explorer (πλοηγό) , μπήκα στο youtube , έκανα ότι έκανες κι' εσυ , του ζήτησα sample swf files , και ώ του θαύματος τα έπαιξε μιά χαρά .
Ο/H geobas έγραψε:
Τα βίντεο στο Πρωτοθέμα τα παίζει κανονικά . Γιά πες μου τι ψάχνουμε ? thinking