MiBand
-
-
To Mi-Band θέλει συσκευή που να φοράει Android Kit Kat για να δουλέψει.
Άρα με βάση τα παραπάνω, δουλεύει με RedMi Note 4G/LTE και όχι με το RedMi Note 3G.
Όταν κάποια στιγμή θα πάρει και το RedMi Note 3G, V6 MIUI σε Kit Kat, θα μπορεί και αυτό να συνεργαστεί με το Mi-Band... -
για 5.0 για το note εχει ακουστει τιποτα?
-
Ο/H Myr Ana έγραψε:
για 5.0 για το note εχει ακουστει τιποτα?
Lollipop εννοείς? Χλωμό το βλέπω για άμεσα... (Για να μην σου πω ότι δεν θα εκπλαγώ εάν δεν φορέσει...ποτέ την Lollipop!)
p.s. Για το Note 3G μιλάω...
-
ευχαριστω πολυ dash
-
αν εγω παρω το nexus 9 με 5.0 θα δουλευει η πρεπει να ειναι xiaomi συσκευη με lolipop .
-
Ο/H Myr Ana έγραψε:
αν εγω παρω το nexus 9 με 5.0 θα δουλευει η πρεπει να ειναι xiaomi συσκευη με lolipop .
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο tablet, αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλεύει. Σε ένα Nexus 4 που έχω, η Lollipop δυσκολεύεται αρκετά και έχει κάμποσα bugs, ωστόσο, δουλεύει... -
ωραια
-
Θα ήθελα να ρωτήσω εκτός από τρέξιμο και βάδην, τι άλλες αθλητικές δραστηριότητες καταγράφει το mi band? Ενδιαφέρομαι για κολύμβηση και εάν είναι εφικτό η καταγραφή δεδομένων στη κολύμβηση (απόσταση, ταχύτητα και γενικά ιστορικό άθλησης). Ευχαριστώ.
-
Ξεθάβω το θέμα μετά από ενάμιση μήνα.
Χαζεύοντας στο φόρουμ πήρε κάπου το μάτι μου για προσφορά σε ξένο e-shop το miband στα 15$ με κάποιο κωδικό προσφοράς, αλλά δεν το ξαναβρίσκω.
Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ποστάρει αλλιώς θα το πάρω από το vickmall (19$)
Thanx a lot!!! -
Home - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping με κωδικό mibands12off πέφτει στα 14.50 ευρώ. @koshal
-
Πρεπει να βάλεις την απλή έκδοση για τα 14.50 ευρώ..εννοώ την simplified. Όχι με το original packaging.
Έχω πάρει απο το μαγαζί αυτό και ηταν κομπλε το band. Τώρα παρήγγειλα άλλα 2 για φιλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0