Διαφήμιση

Πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις

• Πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις

Είμαι ιδιοκτήτης ενός νέου Xiaomi MI3 από τις 27 Νοεμβρίου. Η συσκευή είναι πολύ όμορφη, αλλά έχω κάποια προβλήματα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Όταν κάποιος με καλεί δε μπορώ να λάβω την κλήση και έρχεται σε μένα σαν αναπάντητη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα με τις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλά ακόμα τίποτα (δεν υπάρχει τίποτα στη λίστα αποκλεισμού). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις με αυτό το πρόβλημα παρακαλώ. Επισυνάπτω φωτογραφία με πληροφορίες της συσκευής μου. Ευχαριστώ.
      Images
      • Screenshot_2014-11-29-21-17-03.png

209,45 kB, 1.080×1.920, viewed 428 times
    • Ο/H gaby έγραψε:

Όταν κάποιος με καλεί δε μπορώ να λάβω την κλήση και έρχεται σε μένα σαν αναπάντητη

Λίγες περισσότερες πληροφορίες θα ήταν ευπρόσδεκτες. Δλδ δεν χτυπάει κάθόλου το τηλέφωνο, γιατί απο μια πρώτη νομίζω ότι δουλεύει μια χαρά απλά πρέπει να ορίσεις default ringtone, γιατί χωρίς default δεν ακούς τίποτα όταν έχεις εισερχόμενη, και αν δεν έχεις και την δόνηση ...
    • Ο/H gaby έγραψε:

Είμαι ιδιοκτήτης ενός νέου Xiaomi MI3 από τις 27 Νοεμβρίου. Η συσκευή είναι πολύ όμορφη, αλλά έχω κάποια προβλήματα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Όταν κάποιος με καλεί δε μπορώ να λάβω την κλήση και έρχεται σε μένα σαν αναπάντητη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα με τις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλά ακόμα τίποτα (δεν υπάρχει τίποτα στη λίστα αποκλεισμού). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις με αυτό το πρόβλημα παρακαλώ. Επισυνάπτω φωτογραφία με πληροφορίες της συσκευής μου. Ευχαριστώ.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει φίλτρο κλήσεων με λάθος κανόνες?
      Πήγαινε Κέντρο Ασφαλείας > Λίστα Φραγών > πάτα πάνω δεξιά στο γρανάζι και κοίταξε αν έχεις το "ενεργοποίηση φίλτρου" ενεργό.
      Και αν ναι, κοίτα ποιόν "κανόνα" έχεις σε ισχύ (ποιός είναι με κόκκινο χρώμα και έχει και το σύμβολο > αριστερά του).
    • Διαφήμιση
    • Το περίεργο είναι ότι ενώ έχω ορίσει ήχο απο τη συσκευή (default) και δόνηση, συνήθως τις πρώτες κλήσεις κάποιου αριθμού τις μπλοκάρει (παρόλο που δεν έχουν ρυθμιστεί κανόνες φραγής) και έρχονται σαν αναπάντητες. Εάν επιμείνει αυτός που καλεί τότε στις 3-4 προσπάθειες θα περάσει η μία! Πολύ περίεργα πράγματα που με έχουν πραγματικά πονοκεφαλιάσει.
    • Εφόσον δεν έχεις ρυθμίσει φραγές και αφού περνάει έστω και μια κλήση που σημαίνει ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει προωθήσεις κλήσεων και επειδή προφανώς το έχεις με την ROM που σου πέρασε το κινεζομάγαζο, τότε καλύτερα να βάλεις νέα ROM με καθαρή εγκατάσταση και να ξαναδοκιμάσεις.