Εχω το Note εδω και λιγους μηνες. Το πηρα απο το Spemall.com και ζητησα να εχει Multi language rom(εβαλα φωτογραφια) miui hellas λεει αλλα ειναι του φορουμ η ετσι απλα το εχει? . Οταν ηρθε ολα καλα και αυτη που εχει ποτε δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα απλα οταν παταω για update λεει οτι δεν εχει καποια ενημερωση. Υπαρχουν πολλα θεματα στο φορουμ γενικα για τις ρομ αλλα δεν εχω καταλαβει σχεδον τιποτα. καπου λενε για κατι προγραμματα(?) twrp/cwm. σε ενα αλλο θεμα καποιος προτεινει αυτο :κατέβασε την Ελληνική βάλτη κάπου στην sd ή στο δίσκο, και μπες στον UPDATER και πάτα το πλήκτρο των επιλογών και πες του Select installation pack ή κάτι παρεμφερες, θα σου πει που είναι, θα του πεις που είναι και μετά θα σου πει θέλω reboot, ε τι θα το αρνηθείς όχι σαφώς και μετά το reboot . γενικα αυτο φαινεται ευκολο αλλα για να ειμαι σιγουρη ειπα να ρωτησω. το κινητο εχει root και επισης κινεζικο recovery οποτε αν πρεπει να κανω κατι απο εκει πρεπει να λυθει και αυτο το προβλημα... Παρακαλω οι οδηγιες απλαααα και κατανοηταααα γιατι δεν μπορει... καπου θα την κανω την βλακια.
Βοηθεια εγκαταστασης rom
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα