Διαφήμιση

Αναβάθμιση για το redmi Note w

• Αναβάθμιση για το redmi Note w

Γειά σου φίλε. Έχω μια απορία και πάλι. Το κινητό μου είναι τόσο καλό η τόσο άχρηστο που δεν έχει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση? Και πότε θα έχουμε και εμείς την v6 και κιτ κατ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
    • Ο/H arianos1966 έγραψε:

Γειά σου φίλε. Έχω μια απορία και πάλι. Το κινητό μου είναι τόσο καλό η τόσο άχρηστο που δεν έχει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση? Και πότε θα έχουμε και εμείς την v6 και κιτ κατ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Ο/H arianos1966 έγραψε:

Καταρχάς
      συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Και κατά δεύτερον μια
      παρατήρηση. Γιατί δεν ασχολείστε 100% στο να τελειώσετε την miui v6 και
      κάνετε μπαλοματα που είναι μόνο για λίγους δλδ για δύο τρεις συσκευές
      και εμείς που έχουμε πχ redmi Note είμαστε στο περίμενε.... Sorry
      θαυμαστό το έργο σας. Αλά για λίγους

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αγαπητoί
      μου φίλοι,
      ίσως θα έχειτε μπερδευτεί λιγάκι....

Οι συσκευές RedMi Note - Hongmi 1 - RedMi 1S δεν έχουν Developer ROMs που κάνουν update κάθε εβδομάδα.
      Συνήθως παίρνουν αναβάθμιση κάθε μήνα αλλά και μερικές φορές κάθε 2 μήνες.

Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από την ίδια την xiaomi που ακολουθεί
      αυτό τον κανόνα για τις Stable ROMs σαν αυτή της συσκευής σας.
      Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε Update χωρίς να έχουμε κάτι νέο να δώσουμε.

Παρ'όλα αυτά όμως εμείς εβδομάδα παρά εβδομάδα όλο και κάτι προσθέτουμε - αφιαιρούμε και σας δίνουμε update.

Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στην νέα V6 γιατί όταν με το καλό μας
      έρθει η νέα Version για την συσκευή σας, θα είμαστε έτοιμοι να σου την
      δώσουμε άμμεσα και χωρίς προβλήματα.

Καταλαβαίνω ότι έχετε ανυπομονησία για νεώτερη έκδοση, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από την δική μας θέληση.
      Μέχρι την Κυριακή πιστεύω να έχει βγεί η νεώτερη έκδοση....
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Είναι πάντως απογοητευτικό εκ μέρους της xiaomi που ακόμα αυτό το υπέροχο κατα τα αλλά κινητό τρέχει ακόμα 4.2 ενω "πατάτες" αλλά κινητά με πολύ υποδεέστερο hardware έχουν ενσωματώσει εδώ και τουλάχιστον ενα τετράμηνο την 4.4.2 , παντως οφείλω να αποδοσω τα εύσημα στην ελληνική ομάδα ανάπτυξης για τις προσπάθειές που καταβάλει για να έχουμε οτι καλλίτερο απο μεριας λειτουργικού για τις συσκευές μας
      Mi max 3
    • Διαφήμιση