Διαφήμιση

Ποιό Xiaomi έχει παρουσιάσει λιγότερα προβλήματα

• Ποιό Xiaomi έχει παρουσιάσει λιγότερα προβλήματα

Έχω ένα Note 3G , σχεδόν 2 μήνες και touch wood δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με αυτά που διαβάζω για άλλα
      εδώ στο forum μας , και τρέχουν οι πανεπιστημιακοί μας καθηγητές να βοηθήσουν και να αποκαταστήσουν την τάξη .
      Αρχίζω και πιστεύω πως σε κάποια φάση θα έλθει και η δική μου σειρά και αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει και ένα μαραφέτι (sic) που
      πάει σφαίρα ξαφνικά παρουσιάζει θέματα . Μήπως φταίει το παραπάνω απ όσο ξέρουμε σκάλισμα , είναι θέμα hardware . Τι φταίει ?
    • Τα περισσότερα προβλήματα συνήθως προκύπτουν από θέματα Software και όχι τόσο από Hardware.
      Μία ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά της συσκευής συνήθως προκύπτει μετά από κάποια εγκατάσταση προγράμματος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο αρχείο που έχει χτυπήσει είτε στο System ή στα Data να προκαλεί περίεργες συμπεριφορές στην συσκευή.
      Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που μερίδιο ευθύνης είχε και η SD-Card με κατεστραμμένα αρχεία, και ασυμβατότητες.

Αν κάποια στιγμή δείτε περίεργα Lags και FCS, σβήστε την συσκευή - βγάλτε την SD-Card και ξανανοίξτε την.
      Με αυτό τον απλό τρόπο μπορείτε να διαπιστώσετε αν τα προβλήματα προέρχονται από την SD την ίδια, ή κάποιο αρχείο μέσα σε αυτήν.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Δεν υπάρχει κανένας λόγος στενοχώριας και κακών σκέψεων. Η συσκευή σου μπορεί να μην παρουσιάσει ποτέ - τίποτα. Είμαι ό μόνος που παρέλαβε συσκευή με χαλασμένη οθόνη (στο μισο και κάτω παρουσίαζε γραμμές, κάτι σαν "ζέβρα" ;-)) Ζήτησα αντικατάσταση και με την καινούργια δεν έχω κανένα θέμα έκτοτε.
      Οσον αφορά το hardware είναι το ίδιο με άλλες συσκευές. Μέχρι ένα σημείο ισχύει το ότι "πληρώσεις" παίρνεις, αλλά μέχρι εκεί. Μην νομίζεις ότι άλλες γραμμές παραγωγής συσκευών βγάζουν 100% καλές συσκευές.
      Αυτό που είναι σημαντικό, ότι ακόμα και στα χειρότερα θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε ένα XIAOMI. Στο ZTE Blade που είχα πρίν, ένα brιck ακόμα και soft brick μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την συσκευή.
      Μην μασας, διασκέδασε το Redmi Note σου όσο μπορείς πιό πολύ ;)
    • Διαφήμιση
    • Σεβαστή η άποψή σας αλλά ....
      Γιατί δεν το βλέπω το θέμα που ξεκίνησα , ούτε στα " Τελευταία μηνύματα" ούτε στην " Πρόσφατη δραστηριότητα" γιά να είναι ορατό και να έχουμε και
      κάποιες άλλες από φίλους που πιθανόν να είναι παθώντες .
    • Ο/H geobas έγραψε:

Σεβαστή η άποψή σας αλλά ....
      Γιατί δεν το βλέπω το θέμα που ξεκίνησα , ούτε στα " Τελευταία μηνύματα" ούτε στην " Πρόσφατη δραστηριότητα" γιά να είναι ορατό και να έχουμε και
      κάποιες άλλες από φίλους που πιθανόν να είναι παθώντες .

Στα "τελευταία μηνύματα" βλέπουμε τα τελευταία 5 μηνύματα (αν δεν κάνω λάθος). Όσο λοιπόν βρίσκεται αυτό το thread μέσα στα τελευταία 5 φαίνεται, απο 'κει και μετά πάει παρακάτω στην κατάταξη και δεν φαίνεται, αλλά στην "πρόσφατη δραστηριότητα" φαίνονται περισσότερα (δεν ξέρω τον αριθμό). Ωστόσο πάντα υπάρχουν τρόποι οι χρήστες να βρουν ή να δούνε αδιάβαστα μηνύματα.
      Όσο αφορά το θέμα του μηνύματός σου, είναι λογικό εδώ μέσα να βρίσκεις αρκετούς χρήστες με προβλήματα... Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα συνεργείο μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων... Δεν σημαίνει ότι επειδή κεί υπάρχουν κάμποσα "χαλασμένα" αυτοκίνητα, η συγκεκριμένη μάρκα βγάζει προβληματικά αυτοκίνητα. Και ακόμα εάν επισκεφτείς ένα αντίστοιχο φόρουμ μιας άλλης, οποιασδήποτε εταιρείας κινητών τηλεφώνων, επίσης θα βρεις πολλούς χρήστες-κατόχους συσκευών της συγκεκριμένης εταιρείας με προβλήματα... Είναι φυσικό!
      Όσο για το Redmi Note, είναι απλά ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ... Relax and ENJOY it! :thumbsup: