ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΒΙΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ή ΜΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ(Π.Χ. SEARCH ΣΤΟ GOOGLE), ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Ή ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ PROXIMITY SENSOR, TO ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ROOTARE ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ROM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ.....
ΕΧΩ ΒΛΑΒΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ????? ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ?
-
-
-
Ο/H panosX έγραψε:
ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΒΙΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ή ΜΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ(Π.Χ. search ΣΤΟ GOOGLE), ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Ή ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ PROXIMITY SENSOR, TO ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ROOTARE ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ROM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ.....
κάνε τα τεστ
xiaomi mi3
οδηγοί
Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών
Οδηγός εκτέλεσης διαγνωστικών (Diagnostic Mode) στις συσκευές σας
αν θέλεις να μένει πάντα ανοιχτό το τηλέφωνο σε κλίσεις
στην miui v6
τηλέφωνο=>πατάς παρατεταμένα το αριστερό κουμπί αφής του κινητού=>ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων=>Αισθητήρας εγγύτητας (να μην είναι ενεργό)
ψήφισες ?
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ
-
Ο/H panosX έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ
Να είσαι καλά ,
μην ξεχάσεις να ψηφίσεις
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μήπως έχεις βάλει screen protector χωρίς την απαραίτητη τρύπα στον αισθητήρα εγγύτητας?
-
με πεπιεσμένο αέρα (υπάρχει και σε κουτί) φύσηξαν κάποιοι στην τρύπα του ακουστικού , έφυγε η σκόνη και λένε ότι έφτιαξε
δεν το διασταυρώσαμε όμως στο φόρουμ μας
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0