Αν θελω να ξαναβαλω την εκδοση της ROM που ειχε το κινητο οταν το αγορασα ετσι οπως μου το εστειλαν με ελληνικα που μπορω να την βρω ? Τωρα δεν την εχω το αγορασα τον ιουνιο απο το merimobiles
Δηλαδή φίλε μου το κινητό σου τώρα τι έκδοση "φοράει" ?
Δεν έχεις Ελληνικά ?
Φαντάζομαι ότι όταν σου ήρθε θα είχες MIUIv5 όπως κι εγώ..
Οπότε είτε πας εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/Category/37-XIAOMI-Mi-3/ και επιλέγεις την τρίτη ROM κατά σειρά καθότι οι 2 προηγούμενες δεν υποστηρίζουν Ελληνική γλώσσα, είτε επιλέγεις από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ μια από τις ROM's που έχει μεταφράσει πλήρως στα Ελληνικά η ομάδα διαχείρισης της κοινότητας μας
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Τωρα εχω την ελληνικη ROM που μου προτεινεις αλλα κατι δεν παει κοντα πρεπει να εχω εγω σβησει κατι που δεν επρεπε Απλως ηθελα να ξαναβαλω την αρχικη rom που ειχα προτου την αλλαξω.
Όταν λες "κάτι δεν πάει καλά" τι ακριβώς εννοείς ?
Συνήθως οι συσκευές αποστέλλονται με μια οποιαδήποτε custom rom που υποστηρίζει τη γλώσσα του πελάτη/αποδέκτη ..Τουλάχιστον η δική μου ,όταν ήρθε από Merimobiles,ήταν αρκετά ελλιπής,στην Ελληνική μετάφραση...Οποιαδήποτε νεότερη ROM βάλεις από αυτή που είχες θα είναι σίγουρα καλύτερη (αυτονόητο ) αρκεί να είναι stable για να μη σου βγαζει bugs...
Σε ότι αφορά αυτή που είχες,δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δε γνωρίζεις τι version ήταν ..Φαντάσου ότι δεν θυμάμαι (δεν είχα σημειώσει κάπου,ούτε έχω κρατήσει back up ) αυτή που μου είχαν όταν το παρέλαβα...