Διαφήμιση

Ερώτηση για αλλαγή απο ελληνική στην stable rom.

• Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται Full Wipes άν όχι και Format τα /system και /data όταν πάμε απο την ελληνική στην Global, άρα θα χαθούν τα πάντα..
    • Ο/H N_kos έγραψε:

Θέλω να αλλάξω από την ελληνική rom στην stable της Xiomi. Θα χάσω τα αρχεία μου;

εννοείς την stable της Xiomi με Αγγλικά Κινέζικα , με Κινέζικες εφαρμογές με το mi recovery , που δεν είναι root ,που δεν θα έχεις το play store ...........
      αν φλασάρεις απο το Αναβάθμιση , τα δικά σου όχι , της Ελληνικής rom ναι
      αν θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση , θα χαθούν οι εφαρμογές σου , ρυθμίσεις
      απο τις ρυθμίσεις κάνε backup τις εφαρμογές σου
      πρόταση
      σε recovery , κάνε backup την Ελληνική
      φλάσαρε αυτήν που θέλεις , δοκίμασέ την , και αν δεν σ' αρέσει , γυρίζεις στην Ελληνική
      εγώ αντέχω με την stable της Xiomi γύρω στα 10 λεπτά
      edit
      εκτός αν εννοείς την δικιά μας
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-MI-4-GTV-4-11-4-Kit-Kat/
      δεν θα χάσεις τίποτα
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Απλά είχα θέμα με το chat heads του messenger παρόλο που είχα δώσει το permission . κολούσε το σύστημα χωρίς να βγάλει τπτ στην οθόνη. Επίσεις στον OTA updater μου λέει ότι δεν υποστιρίζει τον kernel. και OTA Updater ID mi3w-wcdma ενώ έχω το ΜΙ4. Μπορείς να με βοηθήσεις πάνω σε αυτό;
    • Ο/H N_kos έγραψε:

Απλά είχα θέμα με το chat heads του messenger παρόλο που είχα δώσει το permission . κολούσε το σύστημα χωρίς να βγάλει τπτ στην οθόνη. Επίσεις στον OTA updater μου λέει ότι δεν υποστιρίζει τον kernel. και OTA Updater ID mi3w-wcdma ενώ έχω το ΜΙ4. Μπορείς να με βοηθήσεις πάνω σε αυτό;

Αυτό με τα permissions πρέπει να βρεις την λύση ή τι σου ξεφεύγει, γιατί στην επόμενη stable που θα βγεί, μάλλον θα έχεις πάλι τα ίδια προβλήματα.
    • Θετική απάντηση

Ο/H N_kos έγραψε:

Απλά είχα θέμα με το chat heads του messenger παρόλο που είχα δώσει το permission . κολούσε το σύστημα χωρίς να βγάλει τπτ στην οθόνη. Επίσεις στον OTA updater μου λέει ότι δεν υποστιρίζει τον kernel. και OTA Updater ID mi3w-wcdma ενώ έχω το ΜΙ4. Μπορείς να με βοηθήσεις πάνω σε αυτό;

το ότι δεν υποστιρίζει τον kernel , μην δίνεις σημασία, σε όλους το ίδιο λέει
      OTA Updater
      κάνε αυτό πρώτα
      Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update ,

εάν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση της rom απο το ota updater

θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις
      και μετά
      Εργαλεία=>Αναβάθμιση=>πατάμε επάνω δεξιά τις τρις
      τελείες=>Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης=>επιλέγεις την rom στην
      διαδρομή , OTA-Updater=>download=>Rom=>την επιλέγουμε φλασάρει ,
      επανεκκίνηση

messenger
      How to: Fix Facebook Messenger chat heads not showing on MIUI 6 - Gizchina.com
      |
      Gizchina.com

για τις ρυθμίσεις στην v6
      Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις
      Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications
      ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης/ έχει ρυθμίσεις όπως π.χ. Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης, προβολή ειδοπ.screenshot κ.λ.π.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση....

• Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αν κ τα έχω κάνει ήδη αυτά με τον updater. Πέρασα με boot recovery το ελληνικό ρομ και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε δυνατότητα να μου φλασάρει επόμενο update. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να φλασάρει νέο ρομ;

το πρόβλημα με το chat heads το έλυσα με τον τρόπο που λες και όταν έκανα open chat head απο την εφαρμογή μέσα δουλέυει κανονικά. το προβλημά δημιουργήθηκε όταν πήγα να ανοίξω chat head από την μπάρα των notifications. Δεν ξέρω αν έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα. Συμπεριφερόταν σαν να τρέχει εφαρμογή αλλά πάγωνε η οθόνη και δεν μπορούσα να κανω scroll δεξιά αριστερα ούτε να ανοίξω εφαρμογή εκτός και αν πατούσα το back. Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ας μου πει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H N_kos έγραψε:

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αν κ τα έχω κάνει ήδη αυτά με τον updater. Πέρασα με boot recovery το ελληνικό ρομ και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε δυνατότητα να μου φλασάρει επόμενο update. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να φλασάρει νέο ρομ;

το πρόβλημα με το chat heads το έλυσα με τον τρόπο που λες και όταν έκανα open chat head απο την εφαρμογή μέσα δουλέυει κανονικά. το προβλημά δημιουργήθηκε όταν πήγα να ανοίξω chat head από την μπάρα των notifications. Δεν ξέρω αν έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα. Συμπεριφερόταν σαν να τρέχει εφαρμογή αλλά πάγωνε η οθόνη και δεν μπορούσα να κανω scroll δεξιά αριστερα ούτε να ανοίξω εφαρμογή εκτός και αν πατούσα το back. Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ας μου πει.

αν έκανες τα παραπάνω θα σε ειδοποιεί το Ota Updater για αναβάθμιση
      η κάθε Παρασκευή παρακολουθείς αυτό το θέμα
      [GTV-4.12.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      την κατεβάζεις ολόκληρη την rom , την τοποθετείς στο κινητό και την φλασάρεις με το Αναβάθμιση (είναι το πιο σίγουρο )

η εφαρμογή δεν είναι και απο τις καλύτερες , έχει προβλήματα ,κάποτε θα την φτιάξουν ,
      αν θέλεις , κάνε από , ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>ληφθείσες=>βρες την εφαρμογή , και κάνε καθαρισμό δεδομένων , ξέρεις
      την τρέχεις και μετά κάνεις όλες τις ρυθμίσεις της εφαρμογής
      θα σου απαντήσει και κάποιος που έχει το ίδιο πρόβλημα