Διαφήμιση

Απορίες Mui V6

• Απορίες Mui V6

Καλησπέρα.
      Νέος κάτοχος κι εγώ του Mi3 εδώ και 2 ημέρες,μου ήρθε με την multi και μετά άλλαξα σε 4.12.26 Ελληνική.
      Μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες και θα ήθελα εάν γίνεται να μου τις λύσετε.
      1.Μου βγάζει μήνυμα το ΟΤΑ για αναβάθμιση GTV-5.0.1.03 αλλά όταν πατάω για λήψη αποτυγχάνει.(Έχω κάνει και λογαριασμό στο ΟΤΑ update και στο ΟΤΑ updater ID μου εμφανίζει σωστά την συσκευή)
      2.Αναβαθμίσεις κάνουμε μόνο όταν μας ειδοποιεί το ΟΤΑ updater η και απο την εφαρμογή update της Mui?
      3.Στο recovery εμφανίζει δύο συστήματα το ένα είναι active το άλλο όχι,υποθέτω ότι στο ένα είναι η Rom που φλάσαρα στο άλλο σύστημα τι υπάρχει και σε τι χρησιμεύει?

Σας ευχαριστώ πολύ.
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Καλησπέρα.
      Νέος κάτοχος κι εγώ του Mi3 εδώ και 2 ημέρες,μου ήρθε με την multi και μετά άλλαξα σε 4.12.26 Ελληνική.
      Μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες και θα ήθελα εάν γίνεται να μου τις λύσετε.
      1.Μου βγάζει μήνυμα το ΟΤΑ για αναβάθμιση GTV-5.0.1.03 αλλά όταν πατάω για λήψη αποτυγχάνει.(Έχω κάνει και λογαριασμό στο ΟΤΑ update και στο ΟΤΑ updater ID μου εμφανίζει σωστά την συσκευή)
      2.Αναβαθμίσεις κάνουμε μόνο όταν μας ειδοποιεί το ΟΤΑ updater η και απο την εφαρμογή update της Mui?
      3.Στο recovery εμφανίζει δύο συστήματα το ένα είναι active το άλλο όχι,υποθέτω ότι στο ένα είναι η Rom που φλάσαρα στο άλλο σύστημα τι υπάρχει και σε τι χρησιμεύει?

Σας ευχαριστώ πολύ.

1. update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση ,
      Αν κάνουμε αυτόματη αναβάθμιση , θα μπει η αναβάθμιση της multi , στην Ελληνική που έχουμε και θα γίνει "μπάχαλο"
      για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε :

Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update ,

θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις
      και μετά
      Εργαλεία=>Αναβάθμιση=>πατάμε επάνω δεξιά τις τρις τελείες=>Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης=>επιλέγεις την rom στην διαδρομή , OTA-Updater=>download=>Rom=>την επιλέγουμε φλασάρει , επανεκκίνηση

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι να κατεβάσουμε όλη την rom και να την φλασάρουμε από το Αναβάθμιση=updarer

2. απαντήθηκε στην 1.

3. μας προστατεύει
      κάνουμε εγκατάσταση π.χ. στο system 1 (active) , το system 2 το έχουμε για ρεζέρβα
      αν π.χ. δεν ανοίγει το κινητό , επιλέγουμε το άλλο σύστημα και κάνουμε επανεκκίνηση
      ,
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.
      Στο ΟΤΑ update όμως μου δείχνει τώρα ότι έχω αναβάθμιση αλλά δεν μου την κατεβάζει μου λέει σφάλμα HTTP.
      Δηλ όταν φλασάρουμε στο system 1 πηγαίνει και στο system 2 η rom και μένει καθαρή εκεί όπως όταν την πρωτοβάλαμε η έιναι κλώνος κάτι σαν το rapid στους σκληρούς των windows,ότι ενέργεια κάνουμε στο system 1 εγκαθίστατε και στο system 2?Δοκίμασα να μπώ από το system 2 αλλά πάγωσε στην αρχική οθόνη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.
      Στο ΟΤΑ update όμως μου δείχνει τώρα ότι έχω αναβάθμιση αλλά δεν μου την κατεβάζει μου λέει σφάλμα HTTP.
      Δηλ όταν φλασάρουμε στο system 1 πηγαίνει και στο system 2 η rom και μένει καθαρή εκεί όπως όταν την πρωτοβάλαμε η έιναι κλώνος κάτι σαν το rapid στους σκληρούς των windows,ότι ενέργεια κάνουμε στο system 1 εγκαθίστατε και στο system 2?Δοκίμασα να μπώ από το system 2 αλλά πάγωσε στην αρχική οθόνη.

OTA Updater=>Rom=>Διαθέσιμες ενημερώσεις=>Λήψη=>τώρα δεν θα κατέβει γιατί ο Admin , μαγειρεύει την rom ,
      όταν θα είναι έτοιμη θα την δεις και εδώ
      [GTV-5.1.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

για τα συστήματα όπως τα λες , αλλά το δεύτερο σύστημα μαίνει καθαρό μόνο με την rom που έβαλες στο άλλο σύστημα
      (δεν πηγαίνουν π.χ. οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσουμε , στο άλλο σύστημα)

για να αλλάξουμε system
      είμαστε στο cwm recovery=>advanced=>active system
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Άψογος
      Σε ευχαριστώ πολύ.