Διαφήμιση

Ζητείται Ελληνική Rom

• Ζητείται Ελληνική Rom

Εχω ένα κινητό με τα κάτωθι χαρακτηριστικά . (Κλώνος του Galaxy S5)
      model ..... SM-G900S
      Qualcomm snapdragon MSM8974AC
      Octa-core ARMv7 Processor
      Screen Resolution 1080x1920
      Android Version 4.4.2
      και είναι Rooted

Τα παραπάνω παρουσιάζονται στο Atutu . Υπάρχει καμιά Ελληνική Rom που μπορώ να του βάλω και πως ???

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην geobas ().

• Το διακινδυνεύεις? Να ακολουθήσεις κάτι που θα σε αφήσει χωρίς συσκευή?

Μοιάζει στο δικό σου με κάτι απο αυτά στις φωτό??

dl-1.va.us.xda-developers.com/…ZJMR4vG9ZHg&ts=1420665147
      http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/9/2/5/4/6/2/rsz_20140901_004710.jpg?key=ONt-e7bfRATYXgZOwtUBAw&ts=1420665139

Για να πάρεις μια γεύση με αυτούς τους βρωμοκλώνους δες τι συζητάνε ΕΔΩ. PreLoader Mode είναι το Fastboot που λέμε εμείς εδώ. Και πόσα μπορούν να παν στραβά. Στο τέλος μπαίνει μια rom που μόνο καλή απόδοση δεν έχει. Αλλά περνάς 40 κύματα.. hmm

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().

• Συμφωνώ ότι μπορεί κάποιος να μπει σε αχαρτογράφητα νερά , αλλά ......
      Ζήτησα να δω αν γίνεται/υπάρχει τρόπος μόνο και μόνο επειδή κόλλησα και εκτιμώ την miui , παρ' όλο που είμαι συνηθισμένος στα Samsung .
      'Ομως το κλωνάρι (!) , δουλεύει απρόσκοπτα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα , χωρίς λαγκαρίσματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα και σε συγκριση με το original s4 , του κολλητού μου
      έχει περισσότερες δυνατότητες και γενικά συμπεριφέρεται καλύτερα και γρηγορότερα . Βέβαια υπάρχουν και κάποια ανεξηγητα ( σε εμένα ) όπως το προεγκαταστημένο Atutu v.2.9 που δεν
      μπορώ να το απεγκαταστήσω και να βάλω την v. 5.5 γιατί δεν φαίνεται πουθενά , και δείχνει Total score 34228 (?) , αλλά μικρό το κακό . Οπως επίσης το Antutu το βγάζει 8πύρηνο ενώ το
      CPU-Z το βγάζει 4πύρηνο , ενώ όλα τα άλλα χαρακτηριστικά και στα 2 συμφωνούν . Σε γενικές γραμμές είναι ένα μηχανάκι που αν δεν έχεις προκατάληψη γιά την προέλευσή του κάνει τη
      δουλειά του μιά χαρά . Βέβαια αν το βάλεις δίπλα στο Note , εμφανισιακά μοιάζει σαν φτωχός συγγενής , αλλά είναι μακρυά . είναι ΟΚ .
      Πολλά έχουν γραφτεί , όχι αδικαολόγητα , αλλά τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια θέματα . Φαντάζομαι πως αν υπάρξει κάποιο θέμα , θα πρέπει να πάει κατευθείαν
      στο σκουπιδοτενεκέ .

ΥΚ Τα Links που έδωσες δεν δουλεύουν ....
    • Διαφήμιση