Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Και φυσικά ο νικητής είναι η άλλη συσκευή αφού τελικά καμμία από τις παραπάνω επιλογές δεν ίσχυε...
=> RedMi Note & RedMi Note Pro οι νέες ναυαρχίδες της Xiaomi
Πάει το Mi watch , το χάσαμε

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Και φυσικά ο νικητής είναι η άλλη συσκευή αφού τελικά καμμία από τις παραπάνω επιλογές δεν ίσχυε...
=> RedMi Note & RedMi Note Pro οι νέες ναυαρχίδες της Xiaomi
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην maddoctor ().
------->> βρήκες τους κουβαρντάδες !το Μi3 να ρίξουνε κανά 50εύρωΟ/H tora33 έγραψε:
Mi Note Pro,
να αρχίσει η παραγωγή , να κατέβει η τιμή στα 320 ευρώ , και θα αρχίσω να το σκέφτομαι
Ο/H mankap έγραψε:
------->> βρήκες τους κουβαρντάδες !το Μi3 να ρίξουνε κανά 50εύρω
άσε που μέχρι τότε η ισοτιμία ευρώ δολαρίου θα είναι 1/1 ετοιμάσου για κανά MiNotoδάνειο !!
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H mankap έγραψε:
------->> βρήκες τους κουβαρντάδες !το Μi3 να ρίξουνε κανά 50εύρω
άσε που μέχρι τότε η ισοτιμία ευρώ δολαρίου θα είναι 1/1 ετοιμάσου για κανά MiNotoδάνειο !!
ελπίζω να πέσει η τιμή του , όσο για το Ευρώ , απο το κακό στο χειρότερο πάει , αλλά
ευτυχώς περιμένουμε ανάπτυξη![]()
![]()
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μου άρεσε το συγκριτικό που ανέβασαν στο αγγλικό MIUI
Μόλις έβγαλε σε προπαρραγελία το Pro για 1$ το Ibuygou ( Save $425.00 ). Αν την κρατήσει την τιμή, να πάρω 7, έτσι κάθε μέρα να έχω διαφορετικό!!!![]()
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Απλά κάνεις κράτηση
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μου άρεσε το συγκριτικό που ανέβασαν στο αγγλικό MIUI
Μόλις έβγαλε σε προπαρραγελία το Pro για 1$ το Ibuygou ( Save $425.00 ). Αν την κρατήσει την τιμή, να πάρω 7, έτσι κάθε μέρα να έχω διαφορετικό!!!![]()
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται με αυτό. Απλά κάνεις κράτηση ή αν κάνεις κανονικά παραγγελία παίρνεις το κινητό με 1 δολάριο. Όσοι λοιπόν το παραγγείλουν με 1$ θα το πάρουν ή θα το χάσουν,? Ας απαντήσει κάποιος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ακριβώς. Αξίζει ή είναι πεταμένα λεφτά.?
Ευχαριστώ
Ο/H mankap έγραψε:
Απλά κάνεις κράτηση
Ξέρεις πολλούς να μοιράζουν κινητά & να κάνουν δώρα !!!!....