Παιδιά καλημέρα, εδώ και καιρό έχω ενα θέματακι... Δεν μπορω να κατεβασω σχεδόν τπτ αν δεν είναι με wifi.. Με δεδομένα κινητού δεν μπορω μάλλον λόγω μεγέθους απ οτι έχω καταλάβει... Αλλά ο περιορισμός είναι για αρχεια πολύ μικρά... Μήπως μπορείτε να βοηθησετε; Επίσης στο facebook όταν πάω να δω τα μηνύματα δεν μου ανοίγει κατευθείαν το messeger.. Δηλαδή σαν να μην συνδέονται οι 2 εφαρμογές.. Πρεπει να ανοιξω μόνος μ το messeger και να Στέλνω απο κει... Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Mi 3
Πρόβλημα με facebook-messeger και κατέβασμα εφαρμογών με δεδομένα..
-
-
Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας => επόπτης δικτύου (ίσως σου λέει πόσα MB απομένουν) => Περιορισμός
Ενεργοποίησε στις εφαρμογές τα δεδομένα κινητής και WiFi
στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόρισταη τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα
κέντρο ασφαλειας-> δικαιώματα -> δικαιώματα -> εφαρμογες -> messenger -> κατω κατω επέτρεψε τα pop up
How to: Fix Facebook Messenger chat heads not showing on MIUI 6 - Gizchina.com
|
Gizchina.com
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλησπέρα. Kostas 13,δοκίμασε και αυτό
Ρυθμίσεις>εφαρμογές>messenger>διαχείριση δικαιωμάτων. Κάνε ταπ να γίνει πράσινο η προβολή αναδυομενου παραθύρου!! -
Ο/H tora33 έγραψε:
κέντρο ασφαλειας-> δικαιώματα -> δικαιώματα -> εφαρμογες -> messenger -> κατω κατω επέτρεψε τα pop up
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Ρυθμίσεις>εφαρμογές>messenger>διαχείριση δικαιωμάτων. Κάνε ταπ να γίνει πράσινο η προβολή αναδυομενου παραθύρου!!
αυτό του είπα αλλά με διαφορετική διαδρομή
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Εντάξει Γιωργαρε!!! Εσύ τα λες στην καθαρεύουσα κι εγώ στη δημοτική!!!ΧΑΧΑΧΑ. Ωρα καλη φιλε!!
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Εντάξει Γιωργαρε!!! Εσύ τα λες στην καθαρεύουσα κι εγώ στη δημοτική!!!ΧΑΧΑΧΑ. Ωρα καλη φιλε!!
αρκεί να λύνονται τα προβλήματα Βαγγέλη( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
και εγώ το είχα το θέμα με το messenger και νόμιζα είναι πρόβλημα του fb
ευχαριστώ!!!
-
To messenger δεν στρώνει με τίποτα, έβαλα popup , επέτρεψα τα notifications αλλά παλι δεν ανοίγει όταν παταω στο notification
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας => επόπτης δικτύου (ίσως σου λέει πόσα MB απομένουν) => Περιορισμός
Ενεργοποίησε στις εφαρμογές τα δεδομένα κινητής και WiFi
στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόρισταη τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα
How to: Fix Facebook Messenger chat heads not showing on MIUI 6 - Gizchina.com
|
Gizchina.com
Κι εγω ειχα αυτο το θεμα,ευχαριστς για τη λυση! -
Δυστυχώς για μένα δεν δουλεψε
-
Ο/H chrissdegrece έγραψε:
Δυστυχώς για μένα δεν δουλεψε
Τη βρήκα τη λύση!!!
Πέρα από τις ρυθμίσεις αναδυομενων παραθύρων των fb & messenger στα δικαιώματα, πήγαινε μετά και στις ρυθμίσεις του messenger, στις εικόνες συνομιλητων και βάλε τις ρυθμίσεις ως εξής :
Μετά όλα θα δουλεύουν κομπλέ!! -
Παιδία εγώ έχω άλλο πρόβλημα..
Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα pop ups είναι ολα γκρίζα και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα..??
Καμία ιδέα?
τα κατάφερα αλλά παλι δεν δουλεύειΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gkontos10 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες