Χαιρετίζω την ελληνική κοινότητα της MIUI.Αγόρασα το Mi3 απο το minideal κ ήρθε στα χέρια μου γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εξαρχής είχε πρόβλημα με bootloop κ χρειαζόταν αρκετή ώρα για να ανοίξει,πρόβλημα που γινόταν ολοένα κ εντονοτερο. 10 Νοεμβρίου το στέλνω πίσω κ με τα πολλά επέστρεψε μόλις χθές κ διαπιστωνω οτι λείπει το συρταρακι που βάζουμε πάνω τη sim. Κάθε βοήθεια δεκτή
Τραγελαφικο προβλημα με Mi3
-
-
Να συμπληρώσω ότι το τηλ που έστειλα εγώ ήταν μαύρο κ γύρισε γκρι κ ότι σε νέα επικοινωνία με το minideal μου είπαν ότι δεν είναι δικό τούς το λάθος κ οτι τσεκαρουν οτιδήποτε όρον το στείλουν
-
για τα προβλήματα της rom , θα λυθούν σε 5 λεπτά , αν βάλεις την Ελληνική που είναι κλάσεις ανώτερη απο οποιαδήποτε miui που κυκλοφορεί
έμπλεξες , σου έστειλαν άλλο κινητό ...........
έλεγξε τι σου έστειλαν , ελπίζω όχι μεταχειρισμένο παλιό (ο εικοσαψήφιος είναι στο κουτί στο αυτοκόλλητο , το ξύνεις για να το δεις)
order.mi.com/service/imei
order.mi.com/service/dyscode
για το συρταράκι
MICRO SIM Card Slot Tray Holder
Standard SIM Card Slot Tray Holder
με προσοχή , η τοποθέτηση , για τυχόν ατύχημα
αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post )
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια σου είναι υπερπολιτιμη.Όσον αγορά το αρχικό πρόβλημα με το bootloop είχα περάσει κ την ελληνική αλλά το θέμα συνεχιζόταν. Πέρασα κ άλλες ρομ χωρίς αποτέλεσμα όποτε θεωρήσα οτι ήταν πλέον πρόβλημα hardware
-
δεν το ανέφερες , ότι είχες προβλήματα , εμείς μείναμε σ αυτό :
Ο/H Blazos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά πέρασα σήμερα την 4.10.17.…αριστες εντυπώσεις...keep rocking!
ίσως έφταιγε η κακή rom των καταστημάτων (υπολείμματα )
αν έκανες π.χ. το παρακάτω και μετά την Ελληνική , ίσως να μην το έστελνες πίσω ,
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
ίσως να έχεις δίκιο και να ήταν hardware
δεν έβγαλες από το παλιό μια screenshot με το π.χ. imei του κινητού , και μια τώρα από το νέο για να τους αποδείξεις ότι ήλθε άλλο κινητό .....( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Όταν πρωτοανοιξα τότε το τηλ αλλά κ με την ελληνική ρομ εκανε μερικά bootloop κ μετά άνοιγε κανονικά. Αρχικά δεν έδωσα σημασία αλλά το πρόβλημα γινόταν πιο έντονο καθώς το τηλ φορτωνόταν με δεδομένα εφαρμογές κτλ. Τσπα προσπάθησα σήμερα η αλήθεια λίγο βιάστηκα να περάσω την τελευταία σταθερή αλλά μου έβγαλε το τηλ οτι δεν βρίσκει το αρχείο uptate.Νομίζω καπου έχω δει κάτι παρόμοιο στο φορουμ όποτε πιστεύω θα βρώ λύση
-
Ο/H Blazos έγραψε:
λίγο βιάστηκα να περάσω την τελευταία σταθερή αλλά μου έβγαλε το τηλ οτι δεν βρίσκει το αρχείο uptate.
τσέκαρε μήπως ονομάστηκε κατά λάθος update.zip.zip / το σωστό είναι update.zipENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση αλλά είναι update.zip
-
-
Sorry παίδες τεράστιο λάθος δικό μου το είχα ονομάσει uptate ... οτι ναˊναι
-
Την πέρασα χωρίς πρόβλημα. Όντως δείχνει εξαιρετική
-
Ο/H Blazos έγραψε:
Την πέρασα χωρίς πρόβλημα. Όντως δείχνει εξαιρετική
είναι όντως πολύ καλή , συγκριτικά με την μαμά rom , μέρα με την νύχτα
έχεις και το πολύ καλό recovery , που μπορείς να κάνεις π.χ. backup όλη την rom , για τους γνωστούς λόγους( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0