Διαφήμιση

Βοήθεια για εγκατάσταση ROM σε Redmi 2 4G LTE

• Σήμερα παρέλαβα και ενα Redmi 2 4G LTE απο vickmall ειχε την V6 stock Rom multilang και του πέρασα την τελευταία μας rom από recoveri μετά απο full wipe και όλα πήγαν καλά...
      Αλλα, μου κρασαρει πολύ συχνά σε οτιδήποτε κάνω βρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά παραθέτω και screenshot εχω κοινοποίησή και το bug στην αναφορά...
      Κάθε βοήθεια επιθυμητή...
      Images
      • Screenshot_2015-01-30-12-24-34.png

104,32 kB, 337×600, viewed 131 times
      • Screenshot_2015-01-30-12-49-04.png

84,27 kB, 337×600, viewed 156 times
      Xiaomi 13

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην spirosmeg ().

• Ο/H spirosmeg έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα και ενα Redmi 2 4G LTE απο vickmall ειχε την V6 stock Rom multilang και του πέρασα την τελευταία μας rom από recoveri μετά απο full wipe και όλα πήγαν καλά...
      Αλλα, μου κρασαρει πολύ συχνά σε οτιδήποτε κάνω βρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά παραθέτω και screenshot εχω κοινοποίησή και το bug στην αναφορά...

Εγώ Χθές πέρασα σε φίλο που παρέλαβε το ίδιο τηλέφωνο ,μονο με wipe cache απο V5 Ελληνοαγλοκινεζικη την V6 5.1.16 και το τηλέφωνο είναι κομπλε κανένα πρόβλημα έως τώρα !
    • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα και ενα Redmi 2 4G LTE απο vickmall ειχε την V6 stock Rom multilang και του πέρασα την τελευταία μας rom από recoveri μετά απο full wipe και όλα πήγαν καλά...

Δεν ξέρω πως έκανες restore τις επαφές σου μετά το στήσιμο της GTV αλλά δυστυχώς μια απο αυτές έχει ένα NULL χαρακτήρα και κρασάρει οτιδήποτε πάει να χρησιμοποιήσει τις επαφές σου.
      Αν έχεις backup σβήσιμο όλες, Καθάρισμα Δεδομένων της εφαρμογής επαφές και πέρασμα απο την αρχή.
      Αν το backup είναι το ίδιο που "πέρασες" μετά την εγκατάσταση της GTV μην το χρησιμοποιήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να αναπαραχθεί το πρόβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Παιδια σήμερα ηρθε το κινητο ουτε back-up υπάρχει αλλα ακόμα δεν εχω κάνει και συγχρονισμό για να έρθουν οι επαφες απο την google δεν με αφήνει κρασαρει επανειλημμένα....
      Αφου δεν υπάρχει προβλημα με την rom "takisfrag" τοτε να δω τι θα κανω να περασω πάλι την stock V6 την αγγλοκινεζικη?
      Xiaomi 13
    • Ο/H spirosmeg έγραψε:

Παιδια σήμερα ηρθε το κινητο ουτε back-up υπάρχει αλλα ακόμα δεν εχω κάνει και συγχρονισμό για να έρθουν οι επαφες απο την google δεν με αφήνει κρασαρει επανειλημμένα....
      Αφου δεν υπάρχει προβλημα με την rom "takisfrag" τοτε να δω τι θα κανω να περασω πάλι την stock V6 την αγγλοκινεζικη?

Για δοκίμασε spirosmeg να δούμε !!!
    • Μετακινηθη το θεμα μου αλλα δεν ειναι Note το δικο μου τηλεφωνο υπ΄οψιν, τελος παντων συνεχιζουμε εδω το ερωτημα μου ειναι τωρα:
      Φλασαρω με το εργαλείο miFlash και fastboot το τηλ για να περασωω την stock?

και ποια απ΄ολες απο εδω? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…egory/503-Xiaomi-RedMi-2/
      Xiaomi 13

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg ().

• Βοήθεια για εγκατάσταση ROM σε Redmi 2 4G LTE

Μεταφορά μηνυμάτων σε ξεχωριστό θέμα για να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε....
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Διαφήμιση
    • Προσωπικά θα επέλεγα την [5.1.23] Xiaomi RedMi 2 (miuiandroid.com) που έχει ελληνικά και Google apps. Οι διαφορές τους όμως είναι πολλές και αν τα αγγλικά σου είναι καλά μπορείς να τις διαβάσεις αναλυτικά εδώ

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να περιμένεις να σου πει την εμπειρία του και κάποιος που την έχει περάσει.....
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Παιδιά θα επιβεβαιώσω οτι η rom μας έχει σοβαρότατο πρόβλημα !
      Το τηλέφωνο δεν εχει κανενα προβλημα με την τελευταια stock [5.1.23] Xiaomi RedMi 2 (miuiandroid.com) που ξαναφλασαρα και διαπιστωσα οτι ολα δουλευαν ρολοι, απο την στιγμη που εκανα update την δικια μας [GTV-5.1.23] MIUI ROM redmi 2 και έπειτα επέλεξα Ελληνικά άρχισαν αμέσως τα απανωτά κρασσαρισματα να σκεφτείτε δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στην αγγλική γλώσσα καθόλου όπου νομίζω θα σταματούσαν τα προβλήματα οπότε έχουμε θέμα...
      πιστεύω τα παιδιά να βγάλουν ενα fix και να δουλέψει η ρομ...
      Xiaomi 13