Τι το θελα βραδιάτικα να κάνω update τη rom... Πήγα να κάνω update τη Rom από OTA Updater ενώ έδειχνε να τη κάνει μετά όταν έκανε reboot το κινητό με του που πάει να φορτώσει το launcher βγάζει μηνύματα λάθους το android.process σταμάτησε να λειτουργεί κτλπ και δε μπορώ να κάνω τπτ. Διάβασα κανα δίωρο ότι θέμα υπάρχει σχετικό online... Κατέβασα τους drivers για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το κινητό. Τρέχω SP Flash tools επιλέγω το σωστό αρχείο MT6592_Android_Scatter και τους φορτώνει αλλά όταν συνδέω το κινητό και πατάω download δε κάνει τίποτα... Δοκίμασα να πατήσω πρώτα download και μετά το κινητό, πάλι τίποτα. Δοκίμασα να έχω το κινητό ανοιχτό, κολλημένο στην αρχική οθόνη, πάλι τίποτα... Κάνω κάτι λάθος?
Να πω ότι όταν συνδέω το κινητό χωρίς μπαταρία δε μου κάνει κανέναν ήχο ο υπολογιστής ότι συνδέθηκε. Όταν το συνδέω με μπαταρία, μου το αναγνωρίζει σαν να έβαλα ένα στικάκι ξέρω γω σε στυλ "μαζική αποθήκευση".
Να το κλαίω το κινητό μου?
Να πω ότι όταν συνδέω το κινητό χωρίς μπαταρία δε μου κάνει κανέναν ήχο ο υπολογιστής ότι συνδέθηκε. Όταν το συνδέω με μπαταρία, μου το αναγνωρίζει σαν να έβαλα ένα στικάκι ξέρω γω σε στυλ "μαζική αποθήκευση".
Να το κλαίω το κινητό μου?