Έχω το xiaomi mi3w και έχω ένα πρόβλημα με κάποια pdf ,όταν πάω να τα ανοίξω με το adope reader ή αντίστοιχα προγράμματα που ανοίγουν pdfs τότε μου εμφανίζεται το μήνυμα ''error, the document cannot be opened because it is not a valid pdf document '' , πάντως τα pdfs είναι μια χαρά γιατί στο pc ανοίγουν κανονικά .Έχει κάποιος την λύση ? Πάντως αν είναι γενικά bug μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update από τους διαχειριστές . Ευχαριστώ
error, the document cannot be opened because it is not a valid pdf document
-
-
Αυτό φαίνεται να είναι πρόβλημα εφαρμογής (Bug) και όχι ROM.
Δοκίμασε να κατεβάσεις από το google play store και κάποιο άλλο PDF Reader. -
Έχω κατεβάσει πάρα πολλά και δεν έχω βρει λύση , βλέπω πάντως παιδιά με samsung δεν έχουν κανένα πρόβλημα ,εμάς γιατι μας τυρρανανε;
-
Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο και να το κάνεις copy σε άλλο φάκελο μήπως είναι Corrupt (Κατεστραμμένο)
-
τελικά την βρήκα την λύση ,κατεβαίνανe τα αρχεία κατεστραμμένα από τον dophin γιατί τα τσέκαρα και στο pc τα pdfs μετά και δεν ανοίγανε.......μετά που τα κατέβασα τα ίδια αρχεία από τον chrome λύθηκε το πρόβλημα και τα pdfs τα άνοιγα κανονικά με το adope reader...
το πρόβημα πάντως ήτανε ότι τα pdfs αυτά μου τα στέλνανε με e-mail και ήτανε επισυναπτόμενα και δεν κατεβαίνανε σωστά απο τον dolphin ,αλλά ευτυχώς που από τον chrome κατεβαίνουνε σωστά και έλυσα το πρόβλημά μου, ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0