Καλησπερα προσφατα αγορασα το mi4 απο vickmall και εβαλα τη δικη σας ρομ απο το φορουμ την 5.27 νομιζω και μετα εκανα εγκατασταση και την ενημερωση και τωρα ειναι 5.36. Ενω ολα δουλευουν κανονικα οταν μου στελνουν μηνυματα επειδη διαβαζει στον αριθμο του αποστολεα το 030 δεν μου τον αναγνωριζει γιατι εγω στις επαφες δεν τον εχω αποθηκευμενο με 030. Τελος στον messenger του facebook δεν εμφανιζει το παραθυρακι της συνομιλιας καπου στην οθονη οπως γινεται σε αλλα κινητα. Πως τα διορθωνω αυτα? Ευχαριστω εκ των προτερων
mi4 μικροπροβληματακια
-
-
1. Υπάρχει η εφαρμογή στο κινητό σου που λέγεται "number fixer" και σου κάνει αυτόματα τη διαδικασία να προσθέσεις το 030 μπροστά απο όλους τους αριθμούς σου. Για δοκίμασε το και πες μας. Λογικά δε θα βρείς δυσκολία.
2. Μπαίνεις στην εφαρμογή security -> permissions -> permissions -> βρισκεις το facebook messenger και κάτω κάτω έχει την επιλογή "Display popup window" και την ενεργοποιείς. -
Επιπλέον στις εικόνες συνομιλητων του messenger βάλε τις επιλογές ως εξής :
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
2. Μπαίνεις στην εφαρμογή security -> permissions -> permissions -> βρισκεις το facebook messenger και κάτω κάτω έχει την επιλογή "Display popup window" και την ενεργοποιείς.
Έχω βάλει την ελληνική stable 4.1.0 και μέσα στο Security -> permissions έχω μόνη επιλογή On/Off τον Permission manager, το οποίο έχω ενεργοποιημένο.
Δεν βλέπω πουθενά όμως τρόπο να θέσω permissions σε εφαρμογές συγκεκριμένες. Κάτι χάνω? -
Hardware προβλήματά έχει συσκευή?με οθόνη η κάτι αλλο?
-
Επιτέλους το κάνα και εγώ! Αλλιώς όμως!
Πας ρυθμίσεις/εφαρμογες /messenger /διαχείριση δικαιωμάτων /και τέρμα κάτω '' προβολή αναδυόμενου παραθύρου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0