Μέτρηση SAR
-
-
-
Thanx man
-
Αν πας και το κάνεις πόσταρε εδώ! είναι αρκετά ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι!
Θα ρωτήσω και εγώ στο πανεπιστήμιο(στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς ξέρω οτι υπάρχει,στο δικό μας τμήμα θελω να ψάξω) για μηχάνημα που μετράει ακτινοβολία να δω τι παίζει και αν βρω κάτι θα ποστάρω. -
Βασικά επειδή ζώ Θεσσαλονίκη θα την ψάξω στα τοπικά πανεπιστήμια κι αν δεν υπάρχει τίποτα τότε θα επικοινωνήσω μπας και δέχονται να τους το στείλω για μέτρηση.
Θα ενημερώνω για την πρόοδο του θέματος. -
Σαν ενας χαζος και εγω μπηκα στον πειρασμο να αγορασω Xiaomi και συγκεκριμενα το Redmi Note 4g...το κρατησα 1 χρονο & ευτυχως το ξεφορτωθηκα (σε καποιον απο εδω μεσα) μετα απ'αυτα που εμαθα ....ντροπη σε ολους τους υπευθύνους της κοινοτητας τούτης που κανουν τους ανηξερους σχετικα με το θεμα ακτινοβολιας (SAR) καθως αυτα τα κινητα ειναι σκετος ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!
διαβαστε εδω περα περι ακτινοβολιας : Δείτε τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σαςΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
και εδω περα περι ακτινοβολιας ολων των Xiaomi που εχετε :http://sarshield.com/radiation-chart/ πληκτρολογειστε Xiaomi και θα καταλαβετε...!!!!!!!!σας παρακαλω να μην σβησετε το μηνυμα μου...αφηστε να ξυπνησει ο κοσμος :-)
-
Ο/H Orestis Kyrlis έγραψε:
ντροπη σε ολους τους υπευθύνους της κοινοτητας τούτης που κανουν τους ανηξερους σχετικα με το θεμα ακτινοβολιας (SAR) καθως αυτα τα κινητα ειναι σκετος ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!
Ορέστη, έχεις απάντηση...
=> Ακτινοβολία
ΥΓ.. Την επόμενη φορά που θα γεμίσεις και πάλι το φόρουμ με το ίδιο μήνυμα, θα αναγκαστώ να λάβω τα μέτρα μου. Το SPAM απαγορεύεται αυστηρά. Το είπες μία - το είπες 2, μην καταντάς γραφικός σε παρακαλώ... -
Ορέστη . 1) Μη συμβουλεύεσαι αναξιόπιστες πηγές που τρομοκρατούν τον κοσμάκη (όπως είναι το Site : Αποκάλυψη)
2) Μη συμβουλεύεσαι εταιρίες που θέλουν να σου πουλήσουν τα προϊόντα τους μέσω διαφήμισης (και όχι από μια μελέτη από μελετητές επιστήμονες), (όπως είναι το Site: sarshield.com)
Αυτά που σου γράφω τα έχουμε γράψει ψάχνοντας και εμείς παλιότερα πολύ πριν από σένα (στο myphone.gr), άρα όσο επιμένεις τόσο μας προσβάλλεις.!!! -
-
Το καπου διαβασες δεν ειναι αρχη για μια γονιμη συζητηση. Το απο που το διαβασες θα ηταν μια καλη αρχη για συζητηση με περιεχομενο. Συγκεκριμενες πηγες, συγκεκριμενες αναφορες, συγκεκριμενες μελετες.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες