1 MI BAND προβλημα με την γλωσσα Απρ 21st 2015, 4:25pm Μου βγάζει αλλη γλωσσα μονο σε αυτα που φαίνονται στην φωτογραφία το μενου ειναι στα ελληνικα. Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην memoulas (Απρ 21st 2015, 9:18pm).
3 Απρ 21st 2015, 4:40pm Δοκίμασε να κάνεις αυτό... Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => MiBand => Διαγραφή Δεδομένων Προφανώς θα σου λύσει το πρόβλημα του FC, αλλά θα χάσεις και τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
5 Απρ 27th 2015, 9:22pm ΚΑι εγώ έχω το ίδιο από την προηγούμενη φορά. Έβαλα την αγγλική έκδοση και ήμουν οκ. Με την νέα rom ¨ομως ξαναμπήκε η ελληνική και τα ισπανικά. Βάζω την αγγλική πάλι και τώρα δεν μπορώ να κάνω sign in στο mi λογαριασμό μου!!! Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR) Γίνε VIP!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
6 Απρ 28th 2015, 12:15am επίσης έχει και παλιό firmware (δεν ξέρω ποια έκδοση είναι η Ελληνική εγώ περνάω την αγγλική custom για τα έξτρα notification)
7 Απρ 28th 2015, 12:18am Τελικά με τα χίλια ζόρια έκανε sign in. Η αγγλική που βάζω είναι η 1.3.912 που είναι η τελευταία. Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR) Γίνε VIP!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή