Γεια σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Με λίγα λόγια θα ήθελα την βοήθεια σας με το καινούργιο τηλέφωνο μου ΜΙ4 4G που μόλις χθες παρέλαβα. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές πριν ξεκινήσω να το λειτουργό και κυρίως να μου πείτε πως θα το ''γυρίσω'' στα ελληνικά....Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
Καινουργιο ΜΙ4
- Tips&Tricks
-
-
Καλησπέρα και καλορίζικο το κινητό,
ο εύκολος τρόπος για να "αλλαξοπιστήσεις" τον κινέζο που έχεις στα χέρια σου είναι να του φλασάρεις ελληνική rom!!
Εκτός απο τα ελληνικά θα έχεις και κάποια καλούδια όπως root κλπ
Οτι πιο καινούργιο απο rom θα το βρείς εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-4-GTV-5-4-17/#files
Οσον αφορά τον τρόπο ακολούθησε αυτό Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
Καλή επιτυχία -
OK!!!Σ'ευχαριστω κ ελπιζω να τα καταφερω!!!!
-
Φιλε μου μαλλον θα χρειαστω παλι την βοηθεια σου.
Οταν κανει επανεκκινηση στη recovery μου βγαζει κατι τετοιο....
83384d1380304475t-guide-supplemental-how-flash-custom-recovery-clockwork-mod-dalvik-640x477-.jpg
και οχι το mi recovery 2.0.1 οπωσ δειχνει τονν οδηγο.....
Εκανα καμια πατατα?? -
Από που αγόρασες την συσκευή σου ?
Είναι λίγο ύποπτο να σου έχει έρθει η συσκευή σου με CWM Recovery... -
Δημήτρη το κιν. πάνω γράφει samsung..
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
mini deal! Για να ειμαι ειλικρινης εκανα το update οπωσ λεει ο οδηγοσ αλλα δεν εκανα Wipe User Data και ξανα εκανα την διασικασια. οταν το ξανα εκανα μου εβγαλε αυτο που εστειλα πιο πανω...
-
Σε τι κινητό? Σε Samsung?
-
ΜΙ4
-
Το λινκ που εχω παραθεσει ειναι μονο για παραδειγμα
-
Κάνε έλεγχο αυθεντικότητας της συσκευής σου, και με το site της xiaomi και με το CPU-Z γιατί είσαι ο 1ος με συσκευή με CWM recovery απευθείας από τον πωλητή!!
-
οχι απο τον πωλητη καλα ηρθε. και μια χαρα εκανε την αναβαθμιση ακριβωσ οπωσ δειχνει στον οδηγο. απλα δεν εκανα Wipe User Data και ξανα εκανα την διασικασια. οταν το ξανα εκανα μου εβγαλε αυτο που εστειλα πιο πανω. ο MIUI_ART σε προσωποκο μυνημα μου ειπε ''Εντάξει είσαι .... Είναι το CWM Recovery που βάζουμε εμείς στην ROM"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα