Ωραία εφόσον έφυγε και η μπαταρία απο τη μέση τότε δοκιμάζεις clean install(το ΠΩΣ) μιας νεας ROM (απο ΕΔΩ). Και βλέπουμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου.
OK!!! Θα φορτίσω μέσω του κινητού γνωστου μου την μπαταρία και θα το προσπαθήσω και αυτό! Το πρωι δεν ανοιγε ούτε το recovery (ελπίζω λόγω μπαταρίας που ήταν 6%. ) από ότι είδαμε στο κινητό του φίλου. Αλλιώς αν δεν ανοίγει και με φορτισμένη πλήρως την μπαταρία ειδομεν.... Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδια
Η διαδικασία που σου πρότεινε ο @iAmLiakos προυποθέτει την σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ σου, οπότε η συσκευή δεν θα εξαρτάται 100% απο την μπαταρία της. Μπορείς να δοκιμάσεις την μέθοδο αυτό και πιο άμεσα.
Καλή σας ημέρα και πάλι,
Με φορτισμένη μπαταρια, το κινητο δε μπαίνει ούτε σε save mode ούτε recovery mode . Και φυσικά δεν ανοίγει καθόλου.. Ακολουθώ τον Οδηγό Ολική Αντικατάστασης Υλικολογισμικού αλλά συνδεοντας τον υπολογιστή και χωρίσ να ειμαι σε recovery αφού δε μπορω!! Λέει devise not found στο 18. Πάω να κάνω bigota.d.miui.com/tools/g7_new_tools.zip αλλά δε φαίνεται η συσκευη ενώ ακούγετα όταν την συνδέω και την αποσυνδέω ο ήχοσ ότι κάποια συσκευη συνδεθηκε!!
Νομίζω μέχρι εδώ μπορώ να πάω!!
Ελπιζω να υπάρχει και κάτι άλλο
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
το κινητο δε μπαίνει ούτε σε save mode ούτε recovery mode
Καλημέρα,
δοκίμασες να ανοίξεις την συσκευή με πατημένα συγχρόνως Power & Vol + και δεν είχες καμία ανταπόκριση απο την συσκευή? Δεν άνοιξε καθόλου? Προσπάθησε πάλι να ανοίξεις την συσκευή πατώντας Power & Vol + και αν δεν .... δοκίμασε τον συνδυασμό Power & Vol - για fastboot mode. Στο fastboot δεν θα δεις πολλά στην οθόνη του κινητού, απλά τον miui και το λεκτικό FASTBOOT.
Κατέβασε στον Η/Υ σου και αυτό xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0034-MiPhone20141107-exe/ Εχει μέσα και drivers και το MiFlash αχρείαστο να είναι ... Κάνε εγκατάσταση χωρις να είναι η συσκευή συνδεδεμένη και μετα reboot το PC. Οταν τελειώσει αυτό συνδέεις την συσκευή στον Η/Υ σου και πατάς στην συσκευή Power & Vol +