1 Mi3 back cover Μάι 13th 2015, 1:07pm Το cover αλλάζει; Έχει σπάσει στις τρυπούλες από το ηχείο και γύρω από το usb. Twitch
2 Μάι 13th 2015, 1:41pm Ναι αλλάζει και μάλιστα υπάρχουν Back Covers με διάφορα σχέδια... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
3 Μάι 13th 2015, 2:00pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ναι αλλάζει και μάλιστα υπάρχουν Back Covers με διάφορα σχέδια... Του Mi3!? Νόμιζα στο Mi4 γίνεται αυτό....Για δώσε κανά λινκ. Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR) Γίνε VIP!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
4 Μάι 13th 2015, 2:13pm ΟΥΠΣ !! Sorry, αλλά έδωσα βάση στην συσκευή που έχει δηλώσει στο προφίλ (Mi-4), και όχι στον τίτλο... Δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί σώμα για το Mi-3,,,, Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
5 Μάι 13th 2015, 3:15pm Που να ψάξω; Έχει σπάσει εκεί και αν μείνει θα διαλυθεί.. Ναι το mi4 έχω το mi3 είναι της κοπέλας μου. Twitch
6 Μάι 13th 2015, 3:18pm Ο/H kostakislarisa έγραψε: Που να ψάξω; Έχει σπάσει εκεί και αν μείνει θα διαλυθεί.. Ναι το mi4 έχω το mi3 είναι της κοπέλας μου. Touch Screen & Display Digiterzer LCD for Xiaomi for Mi3 Xiaomi 3 M3 Mi3 Battery Cover Back Housing Cover for xiaomi 3 m3 mi3 (WCDMA)-Black Αυτό σου κάνει? Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR) Γίνε VIP!!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
7 Μάι 14th 2015, 8:19am Γιατρέ σε ευχαριστώ αυτό είναι αλλά τελικά δεν χρειάζεται ήταν υπερβολικά όπως μου τα είπε στο τηλ, όταν γύρισα και το είδα δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Το κουμπωσα επειδή είχε βγει λίγο και όλα οκ. Ένα bumper θα πάρω για να επιβιώσει το mi3. Twitch