Καλημέρα, παρήγγειλα σήμερα το mi4 και θέλω να ρωτήσω αν έκανα χαζομάρα στην έκδοση. Πήρα την LTE/4g έκδοση. Πάω τώρα στις roms και βλέπω ότι υπάρχουν μεταφρασμένες για wcdma. Έκανα βλακεία; Να ακυρώσω την παραγγελία; Ευχαριστώ.
Στο link διαβάζω ότι το xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.10.8.zip download απευθύνεται στην συσκευή Mi4 wcdma. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει για το Mi4 FDD-LTE;
Ο φίλος MIUI-ART παραπάνω λέει ότι οι εκδόσεις WCDMA και FDD-LTE χρησιμοποιούν το ίδιο download. Θα εκτιμούσα μια επιβεβαίωση παρακαλώ για να είμαι σίγουρος.
Να επισημάνω ότι τώρα η συσκευή μου φοράει την επίσημη Stable V6.7.1.0.KXDMICH. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να βάλω την Developer GTV-5.10.8 (εφόσον είναι συμβατή);
Ναι ίδια είναι η rom του Mi4 και Mi4-LTE.
Επειδή όμως είχες STABLE πριν τότε πρέπει να κάνεις factory reset πριν περάσεις την DEVELOPER rom. Καλύτερα να το κάνεις μέσα απο το recovery. Δες τους κατάλληλους οδηγούς(2ος οδηγός) και προχώρα.
Γενικά:
- Stable <-> Stable : Απλά wipes (wipe cache + wipe dalvik cache)
- Developer <-> Developer : Απλά wipes (wipe cache + wipe dalvik cache)
- Stable <-> Developer : Factory reset (wipe cache + wipe dalvik cache + wipe data)
(είναι διπλό το βελάκι δηλαδή ισχύουν και ανάποδα)
Στο link διαβάζω ότι το xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.10.8.zip download απευθύνεται στην συσκευή Mi4 wcdma. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει για το Mi4 FDD-LTE;
Ο φίλος MIUI-ART παραπάνω λέει ότι οι εκδόσεις WCDMA και FDD-LTE χρησιμοποιούν το ίδιο download. Θα εκτιμούσα μια επιβεβαίωση παρακαλώ για να είμαι σίγουρος.
Να επισημάνω ότι τώρα η συσκευή μου φοράει την επίσημη Stable V6.7.1.0.KXDMICH. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να βάλω την Developer GTV-5.10.8 (εφόσον είναι συμβατή);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλε μου ενημερωτικά επειδή είσαι νέος στο φορουμ του MIUI-ART.
Αν σε ένα οποιοδήποτε θέμα σχετικό με miui roms ο miui-art πει κάτι και η xiaomi πει κάτι διαφορετικό, εγώ θα ακολουθήσω την άποψη του miui-art. Αυτά. ☺
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!