Διαφήμιση

εφαρμογη tap unlock

• Νευρίασα και την πέταξα! Την δοκίμασα και στην V5 και στην V6... Δούλευε όποτε ήθελε και έκανε ανάρμοστα πράγματα χωρίς λόγο (π.χ. αναβόσβηνε την οθόνη χωρίς λόγο, ενώ το κινητό "κοιμόταν"...κ.λ.π.)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Νευρίασα και την πέταξα! Την δοκίμασα και στην V5 και στην V6... Δούλευε όποτε ήθελε και έκανε ανάρμοστα πράγματα χωρίς λόγο (π.χ. αναβόσβηνε την οθόνη χωρίς λόγο, ενώ το κινητό "κοιμόταν"...κ.λ.π.)

Εχω καιρό να μπω στο forum και σήμερα είδα ότι επανήλθες . Welcome back .
      Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή Automaton Locker-Smarter lock
      με τη θήκη
      Redmi Note Accessories
      και δουλεύει άψογα .
      Βέβαια έχω ακόμα την 4.11.14 (και γιατί να την αλλάξω) , αν αυτό λέει κάτι 8)
    • Ευχαριστώ για την υποδοχή. Καλώς σας ξαναβρήκα! :)
      Δεν χρησιμοποιώ θήκη, οπότε δεν τίθεται θέμα... Ωστόσο, δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το "ξύπνημα" ή το κλείδωμα της συσκευής, αν και φαντάζομαι ότι είναι και θέμα συνήθειας. Όσο για την rom... Μια χαρά είναι η V5 (4.11.14) που χρησιμοποιείς, αλλά και η τελευταία V6 για την συσκευή μας είναι σούπερ!
    • Διαφήμιση
    • Βεβαίως και είναι μιά χαρά εκτός από το πρόβλημα της περιστροφής που ανέφερα στο forum αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση/συμβουλή γιά αποκατάσταση (αν υπάρχει )
      Με τις αναβαθμίσεις δεν τα πάω και τόσο καλά ( αν κάτι πάει καλά γιατί να το αλλάξω κλπ κλπ ) , έβλεπα κατά καιρούς και αναφορές γιά τούτο και εκείνο το bug οπότε
      ξέμεινα με την 4.11.14 . Η V6 που λες ότι είναι super τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ? Αλλάζει η δομή του κινητού , η εμφάνιση , η λειτουργία του ?
    • Δεν προσπαθώ να σε πείσω να βάλεις V6. Ωστόσο, όπως και να γίνει είναι σαφώς πιό φρέσκια rom (και στην εμφάνιση και στα χαρακτηριστικά της) και αφου σταμάτησε πλέον η αναβάθμιση της V5, αργά ή γρήγορα θα περάσουμε όλοι στη V6.
      Και για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, ΝΑΙ, αλλάζει η δομή του κινητού (και μόνο η καλύτερη διαχείρηση της μνήμης - όχι ότι είχε πρόβλημα όμως με τη μνήμη - αλλάζει την δομή του, αφου έχεις την αίσθηση ότι έχεις ένα ακόμα πιό "δυνατό" κινητό στα χέρια σου).
      Επίσης ΝΑΙ, η εμφάνισή της rom είναι διαφορετική. Πιό φρέσκια στα σίγουρα, αλλά αυτό είναι ένας τομέας που το προσωπικό γούστο μετράει περισσότερο. Και τέλος, ΝΑΙ, η λειτουργία του κινητού γίνεται ακόμα καλύτερη, αφού η νέα rom έχει σαφώς καινούρια και περισσότερα χαρακτηριστικά....

• Ευχαριστω για τις λεπτομερείς πληροφορίες . Είχα πρόβλημα με το Internet
      γιατί είμαι εκτός Αθήνων σε διακοπές και σήμερα αποφάσισα να ενεργοποίησω
      δεδομένα για να αποκαταστησω επαφες , αλλά φανταζομαι ότι θα πρέπει να
      περιμένω μεχρι να βρω κάποιο τρόπο να κατεβασω τη rom με wi fi .
      Αν μπορείς να προς από που θα την κατεβασω όταν μπορέσω και τον οδηγό
      να την εγκατάσταση πάνω από την υφιστάμενη . Ευχαριστω και πάλι .
    • Οδηγός εγκατάστασης Miui V6 σε Redmi Note 3G

Η τελευταία BETA V6 Ελληνική MIUI ROM (5.6.25) για το κινητό μας ( Xiaomi Redmi Note 3G/WCDMA) και η οποία μέχρι τώρα έχει ...0 bugs(!) και το έχει "απογειώσει" βρίσκεται ΕΔΩ.

Ο οδηγός όμως για να την περάσεις "απο πάνω απο την υφιστάμενη" όπως λες, δεν ξέρω εάν υπάρχει. Ασε που νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ περνιέται "απο πάνω", αλλά ότι πρέπει πρώτα να κάνεις factory defaults κ.λ.π...
      Μπορώ όμως εύκολα να σου πω το τρόπο που την έκανα εγώ εγκατάσταση:

Πήρα ένα απίθανο εργαλειάκι που το έχει φτιάξει ο σούπερσεφ του φόρουμ, γνωστός και ως Admin, το οποίο λειτουργεί ως "καθαρτικό" και καθαρίζει ΕΝΤΕΛΩΣ το εσωτερικό του κινητού (διαγράφει τα πάντα!). Μετά φλασάρισα τη rom και ... έτοιμο! (Μετά, φυσικά, έστησα όλο το κινητό απο την αρχή... Πολλά πράγματα (ρυθμίσεις. διάταξη επιφάνειας εργασίας κ.λ.π.) τα έφερα απο το back up που είχα κρατήσει απο την τελευταία V5 που φορούσα. Τα υπόλοιπα, (επαφές, κλήσεις, μηνύματα, αρχεία, κ.λ.π....κ.λπ. τα ανέλαβε το Mi Cloud και φυσικά ο λογαριασμός μου στη Google)

Λοιπόν αναλυτικά η διαδικασία είναι αυτή:

• Κατεβάζεις το note_Full_wipes.zip
      • Κατεβάζεις τη ROM που είπαμε
      • Βάζεις και τα δύο Zip στην SD του τηλεφώνου σου
      • Μπαίνεις στο recovery
      • Κάνεις πρώτα flash το note_Full_wipes.zip
      • Μόλις τελειώσει και - ΠΡΟΣΟΧΗ -χωρίς να κάνεις Reboot, ΑΜΕΣΩΣ κάνεις Flash την ROM που κατεβάσες.
      • Τώρα κάνεις Reboot
      • Με τις υγείες σου!

approved
      Εγκρίνεται!ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Aν κάνεις flash μόνο το note_Full_wipes χωρίς να κάνεις αμέσως μετά flash μία ROM θα κολλήσεις σε boot-loop.
      To note_Full_wipes.zip κάνει Format το /system & /data και θα πρέπει αμέσως μετά να κάνεις Flash μία ROM.

Και όπως λέει και ο Δημήτρης, ο Admin, που ουσιαστικά αυτός έγραψε αυτό τον οδηγό, "...Αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος για να έχεις ένα τηλέφωνο παρθένο (όπως όταν το αγόρασες) και χωρίς σκουπίδια...Είναι σα να κάνατε flash με FastBoot..."

Και τέλος, όπως είπες και εσύ, καλύτερα να βρεις ένα wi-fi να κατεβάσεις τη rom, επειδή με τα data ρισκάρεις κοψίματα...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην caeser ().

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ γιά επεξηγήσεις/οδηγίες Θα προσπαθήσω να βρώ κάποιο Wi-Fi , να τα κατεβάσω . Αν τα καταφέρω , θα ενημερώσω αποτελέσματα .