Καλησπέρα παιδιά!
Λοιπόοοον...
Σήμερα παρατήρησα στη συσκευή μου, επάνω αριστερά, μια κάθετη ελαφριά κίτρινη γραμμή. Η οποία φαίνεται πολύ έντονα στην 100% φωτεινότητα με λευκό φόντο. Σε σκούρο φόντο φαίνεται σαν σκιά.
Να σημειώσω ότι φορούσα μία Bepak tempered glass και ότι η συσκευή είναι αγορασμένη από το vickmall.
Λίγο που το έψαξα, είδα ότι πρόκειται για καμμένα pixels... Δεν ξέρω πώς προκλήθηκε αλλά ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί πολύ.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα:
Α) Πρόκειται για καμμένα pixels; Κι αν ναι, από τι πιστεύετε ότι προκλήθηκε;
Β) Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με τα κινέζικα ταχυδρομεία και να το παραλάβω μετά από δύο μήνες, τι μπορώ να κάνω λέτε;
Μπορώ ας πούμε να αγοράσω κάποιο ανταλλακτικό για την οθόνη;
Γ) Τα έξοδα για κάποια μελλοντική αντικατάσταση πόσα είναι;
Δ) Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κάποιος που να εξειδικεύεται σε αντικαταστάσεις/αλλαγές κλπ; Ή αλλιώς, έχετε κάποιον να μου προτείνετε;
Ε) Τι πιστεύετε εσείς εν τέλει ότι πρέπει να κάνω;
Να σημειώσω επίσης ότι δύο γνωστοί μου με την ίδια συσκευή (Redmi Note 4G LTE) παραπονιούνται ότι στη ζέστη οι συσκευές τους υπερθερμαίνονται και τρώνε τρομερά lags.
Επίσης, πιστεύετε ότι αν δε το προλάβω τώρα θα χειροτερέψει η κιτρινίλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν έγινα κουραστική!
Λοιπόοοον...
Σήμερα παρατήρησα στη συσκευή μου, επάνω αριστερά, μια κάθετη ελαφριά κίτρινη γραμμή. Η οποία φαίνεται πολύ έντονα στην 100% φωτεινότητα με λευκό φόντο. Σε σκούρο φόντο φαίνεται σαν σκιά.
Να σημειώσω ότι φορούσα μία Bepak tempered glass και ότι η συσκευή είναι αγορασμένη από το vickmall.
Λίγο που το έψαξα, είδα ότι πρόκειται για καμμένα pixels... Δεν ξέρω πώς προκλήθηκε αλλά ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί πολύ.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα:
Α) Πρόκειται για καμμένα pixels; Κι αν ναι, από τι πιστεύετε ότι προκλήθηκε;
Β) Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με τα κινέζικα ταχυδρομεία και να το παραλάβω μετά από δύο μήνες, τι μπορώ να κάνω λέτε;
Μπορώ ας πούμε να αγοράσω κάποιο ανταλλακτικό για την οθόνη;
Γ) Τα έξοδα για κάποια μελλοντική αντικατάσταση πόσα είναι;
Δ) Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κάποιος που να εξειδικεύεται σε αντικαταστάσεις/αλλαγές κλπ; Ή αλλιώς, έχετε κάποιον να μου προτείνετε;
Ε) Τι πιστεύετε εσείς εν τέλει ότι πρέπει να κάνω;
Να σημειώσω επίσης ότι δύο γνωστοί μου με την ίδια συσκευή (Redmi Note 4G LTE) παραπονιούνται ότι στη ζέστη οι συσκευές τους υπερθερμαίνονται και τρώνε τρομερά lags.
Επίσης, πιστεύετε ότι αν δε το προλάβω τώρα θα χειροτερέψει η κιτρινίλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν έγινα κουραστική!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην elpida_andr ().