Μου έστειλαν tracking number την πρώτη ημέρα που ταχυδρόμησαν το πακέτο μου. Το έβαλα στο Singapore Post την ίδια μέρα και το status προς μεγάλη μου έκπληξη έγραφε, ότι "παραλήφθηκε απο το πελάτη" ("Received from customer")! Επειδή μετά απο πάμπολες αποστολές που έχω λάβει ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που είδα παρόμοιο μήνυμα την πρώτη μέρα αποστολής, τους έγραψα την ανησυχία μου και μου απάντησαν ότι αυτό σημαίνει ότι "παραλήφθηκε το πακέτο απο τους μεταφορείς" (= "...it just means our carriers received the package from us...."). Μάλλον αγγλοκινέζικη θα είναι η μετάφραση, αλλά το νόημα είναι αυτό που με καθυσήχασε...
Τις επόμενες δύο ημέρες "έστρωσε" το status μου και πλέον γράφει (όπως και θα έπρεπε να γράφει απο την αρχή), "Despatched to overseas (Country code: GR) "
Εσείς το έχετε ξαναδεί αυτό? Είναι φυσιολογικό να γράφει "Received from customer" την πρώτη μέρα της αποστολής?
Τις επόμενες δύο ημέρες "έστρωσε" το status μου και πλέον γράφει (όπως και θα έπρεπε να γράφει απο την αρχή), "Despatched to overseas (Country code: GR) "
Εσείς το έχετε ξαναδεί αυτό? Είναι φυσιολογικό να γράφει "Received from customer" την πρώτη μέρα της αποστολής?