Διαφήμιση

Πρόβλημα με το ραδιόφωνο σε redmi2 2g

• Πρόβλημα με το ραδιόφωνο σε redmi2 2g

Για σε όλους!Εχω το redmi2 2g της τελευταίες 3 εβδομάδες και έχω εγκαταστήσει της αντίστοιχες Ελληνικές rom κάθε εβδομάδα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πώς όταν χρησιμοποιώ το ράδιο και με καλέσουν(αναπαντητη) ή μιλήσω,αυτό όταν τελειώσω δεν επανέρχεται πάντα σε λειτουργία και χρειάζεται επανεκκίνηση το ραδιόφωνο και κάνα δύο φορές το ίδιο το τηλέφωνο για να ξαναδουλέψει!
  • Σε Redmi2 1Gb:
    1. Δοκιμή το Redmi2 δεν αναγνωρισε σωστα τα ακουστικά παρόλο που μετά εβγαλε το εικονίδιο. Σε αναπάντητη κλήση το ραδιοφωνο απενεργοποιηθηκε αλλά με το πάτημα του On/Off του ραδιοφωνου ανοιξε πάλι αλλά χωρις ακουστικά!! αναπαραγωγή ήχου απο το μεγάφωνο!!
    2. Δοκιμή το Redmi2 αναγνωρισε την εισαγωγή του βύσματος και εβγαλε το ανάλογο μυνημα και ζητησε να μάθει τι συνδέθηκε. Στην αναπάντητη η συσκευή ξαναγύρισε σε κανονική λειτουργία του ραδιοφώνου, χωρίς κάτι άλλο.
    Ακουστικά δοκιμής Pistons v2
  • Σήμερα παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα έβαλα τα ακουστικά για να ακουσω ραδιόφωνο το κινητό δεν τα αναγνώρισε καν αλλα έπαιζε απο το ηχιο κανονικά!Μετά απο επανεκκινηση του τηλεφώνου ολα Οκ!Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ ειναι xiaomi βασικη έκδοση!
    Το ραδιοφωνακι θέλει δουλιτσα έχει πολλά θεματακια!
  • Διαφήμιση