Καλησπερα σας.
Σκεφτομαι να αγορασω το Mi4 3GB-16GB 3G.
Επειδη ομως δεν ειμαι και πολυ γνωστης, θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας στα παρακατω ερωτηματα,
κυριως για τη συνεργασια MIUI με Google account:
1. Αν ζητησω Google Play θα μπορεσω να εισαγω (στο αρχικο setup του τηλεφωνου) το google account e-mail μου,
ετσι ωστε να “δει” και να περαστουν κατευθειαν τα contacts μου στο τηλεωνο, οπως οποιοδηποτε android κινητο;
2. Αν ζητησω να μου βαλουν Ελληνικο language package θα μπορω να στελνω-λαμβανω σωστα Ελληνικα SMS;
3. Η Ελληνικη ROM που υπαρχει στο φορουμ (stable) αφορα τη γλωσσα του “συστηματος” του κινητου;
4. Αν αρχικα κρατησω τα Αγγλικα σα γλωσσα και σεταρω contacts, ρυθμισεις κλπ,
οταν θελησω να περασω την Ελληνικη ρομ, θα παραμεινουν τα παραπανω ή πρεπει να ξαναρυθμισω;
5. Φωτογραφιες κ βιντεο θα γινονται backup στο mi-cloud by default
ή μπορω να επιλεξω ευκολα, χωρις σοφτγουερίστικα κολπα, να πηγαινουν στον google λογαριασμο μου;
(οχι οτι με χαλαει να πηγαινουν στο mi cloud, απλα για να μην εχω πολλα πηγαινε-ελα)
6. Το “mark it as a gift” πιανει στο τελωνειο; Χρειαζεται να το ζητησω απο τον πωλητη;
Απ’ο,τι βλεπω υπαρχει ενα στανταρντ “request pack” απο τους αγοραστες:
Mark it as a gift and low value to avoid customs,
Install Google Play and remove chinese apps,
Install the Greek and English language package,
Root the phone,
Check that the phone works propelry 100% (after the root) before you send it,
Please make a very good wrapping to avoid damages during transportation,
Check the phone for defcets (hardware and software), display problems and mic/sound call issues,
Include Eu charger
Make sure everything is in the package
Μαλλον θα κανω κι εγω “paste” το κειμενο…
7. Καποιο σιγουρο site που να εχει original συσκευες, διοτι οπως ειδα στο φορουμ, τιθεται και θεμα fake συσκευων!
Το vickmall ειναι αξιοπιστο;
—
Sorry αν το ποστ μου ειναι λιγο πρήχτικο, αλλα ειστε το μόνο μερος απ’οπου μπορει κανεις να λαβει σιγουρες απαντησεις.
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
Γιαννης/ Θεσσαλονικη
Σκεφτομαι να αγορασω το Mi4 3GB-16GB 3G.
Επειδη ομως δεν ειμαι και πολυ γνωστης, θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας στα παρακατω ερωτηματα,
κυριως για τη συνεργασια MIUI με Google account:
1. Αν ζητησω Google Play θα μπορεσω να εισαγω (στο αρχικο setup του τηλεφωνου) το google account e-mail μου,
ετσι ωστε να “δει” και να περαστουν κατευθειαν τα contacts μου στο τηλεωνο, οπως οποιοδηποτε android κινητο;
2. Αν ζητησω να μου βαλουν Ελληνικο language package θα μπορω να στελνω-λαμβανω σωστα Ελληνικα SMS;
3. Η Ελληνικη ROM που υπαρχει στο φορουμ (stable) αφορα τη γλωσσα του “συστηματος” του κινητου;
4. Αν αρχικα κρατησω τα Αγγλικα σα γλωσσα και σεταρω contacts, ρυθμισεις κλπ,
οταν θελησω να περασω την Ελληνικη ρομ, θα παραμεινουν τα παραπανω ή πρεπει να ξαναρυθμισω;
5. Φωτογραφιες κ βιντεο θα γινονται backup στο mi-cloud by default
ή μπορω να επιλεξω ευκολα, χωρις σοφτγουερίστικα κολπα, να πηγαινουν στον google λογαριασμο μου;
(οχι οτι με χαλαει να πηγαινουν στο mi cloud, απλα για να μην εχω πολλα πηγαινε-ελα)
6. Το “mark it as a gift” πιανει στο τελωνειο; Χρειαζεται να το ζητησω απο τον πωλητη;
Απ’ο,τι βλεπω υπαρχει ενα στανταρντ “request pack” απο τους αγοραστες:
Mark it as a gift and low value to avoid customs,
Install Google Play and remove chinese apps,
Install the Greek and English language package,
Root the phone,
Check that the phone works propelry 100% (after the root) before you send it,
Please make a very good wrapping to avoid damages during transportation,
Check the phone for defcets (hardware and software), display problems and mic/sound call issues,
Include Eu charger
Make sure everything is in the package
Μαλλον θα κανω κι εγω “paste” το κειμενο…

7. Καποιο σιγουρο site που να εχει original συσκευες, διοτι οπως ειδα στο φορουμ, τιθεται και θεμα fake συσκευων!
Το vickmall ειναι αξιοπιστο;
—
Sorry αν το ποστ μου ειναι λιγο πρήχτικο, αλλα ειστε το μόνο μερος απ’οπου μπορει κανεις να λαβει σιγουρες απαντησεις.
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
Γιαννης/ Θεσσαλονικη