Διαφήμιση

Αγορά Mi4 ** ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ **

• Αγορά Mi4 ** ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ **

Καλησπερα σας.
      Σκεφτομαι να αγορασω το Mi4 3GB-16GB 3G.
      Επειδη ομως δεν ειμαι και πολυ γνωστης, θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας στα παρακατω ερωτηματα,
      κυριως για τη συνεργασια MIUI με Google account:

1. Αν ζητησω Google Play θα μπορεσω να εισαγω (στο αρχικο setup του τηλεφωνου) το google account e-mail μου,
      ετσι ωστε να “δει” και να περαστουν κατευθειαν τα contacts μου στο τηλεωνο, οπως οποιοδηποτε android κινητο;

2. Αν ζητησω να μου βαλουν Ελληνικο language package θα μπορω να στελνω-λαμβανω σωστα Ελληνικα SMS;

3. Η Ελληνικη ROM που υπαρχει στο φορουμ (stable) αφορα τη γλωσσα του “συστηματος” του κινητου;

4. Αν αρχικα κρατησω τα Αγγλικα σα γλωσσα και σεταρω contacts, ρυθμισεις κλπ,
      οταν θελησω να περασω την Ελληνικη ρομ, θα παραμεινουν τα παραπανω ή πρεπει να ξαναρυθμισω;

5. Φωτογραφιες κ βιντεο θα γινονται backup στο mi-cloud by default
      ή μπορω να επιλεξω ευκολα, χωρις σοφτγουερίστικα κολπα, να πηγαινουν στον google λογαριασμο μου;
      (οχι οτι με χαλαει να πηγαινουν στο mi cloud, απλα για να μην εχω πολλα πηγαινε-ελα)

6. Το “mark it as a gift” πιανει στο τελωνειο; Χρειαζεται να το ζητησω απο τον πωλητη;
      Απ’ο,τι βλεπω υπαρχει ενα στανταρντ “request pack” απο τους αγοραστες:

Mark it as a gift and low value to avoid customs,
      Install Google Play and remove chinese apps,
      Install the Greek and English language package,
      Root the phone,
      Check that the phone works propelry 100% (after the root) before you send it,
      Please make a very good wrapping to avoid damages during transportation,
      Check the phone for defcets (hardware and software), display problems and mic/sound call issues,
      Include Eu charger
      Make sure everything is in the package

Μαλλον θα κανω κι εγω “paste” το κειμενο… ;)

7. Καποιο σιγουρο site που να εχει original συσκευες, διοτι οπως ειδα στο φορουμ, τιθεται και θεμα fake συσκευων!
      Το vickmall ειναι αξιοπιστο;

Sorry αν το ποστ μου ειναι λιγο πρήχτικο, αλλα ειστε το μόνο μερος απ’οπου μπορει κανεις να λαβει σιγουρες απαντησεις.
      Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.

Γιαννης/ Θεσσαλονικη
    • Ο/H alabo έγραψε:

1. Αν ζητησω Google Play θα μπορεσω να εισαγω (στο αρχικο setup του τηλεφωνου) το google account e-mail μου,
      ετσι ωστε να “δει” και να περαστουν κατευθειαν τα contacts μου στο τηλεωνο, οπως οποιοδηποτε android κινητο;

Το αρχικο setup της συσκευής είναι όπως κάθε άλλης android συσκευής. Χρειάζεσαι gmail

Ο/H alabo έγραψε:

2. Αν ζητησω να μου βαλουν Ελληνικο language package θα μπορω να στελνω-λαμβανω σωστα Ελληνικα SMS;

Αν ζητήσεις απλά την ελληνική γλώσσα θα το κάνουν και θα έχεις ελληνικά sms κλπ αλλά το κάνουν συνήθως πάνω απο κινέζικη rom που έχει άλλα μειονεκτήματα..

Ο/H alabo έγραψε:

3. Η Ελληνικη ROM που υπαρχει στο φορουμ (stable) αφορα τη γλωσσα του “συστηματος” του κινητου;

Πιο πολύ θα το περιέγραφα σαν λειτουργικό ... κατ'αναλογία με τους η/υ ....... τα Windows

Ο/H alabo έγραψε:

4. Αν αρχικα κρατησω τα Αγγλικα σα γλωσσα και σεταρω contacts, ρυθμισεις κλπ,
      οταν θελησω να περασω την Ελληνικη ρομ, θα παραμεινουν τα παραπανω ή πρεπει να ξαναρυθμισω;

Οτι γλώσσα επιλέξεις στο αρχικό setup αυτή παραμένει..η ελληνική rom θα σου δώσει root, θα σου δώσει ελληνική μετάφραση σε μεγαλύτερο ποσοστό, θα ξεφορτωθείς την μεγάλη σαβούρα των κινέζικών app.

Ο/H alabo έγραψε:

5. Φωτογραφιες κ βιντεο θα γινονται backup στο mi-cloud by default
      ή μπορω να επιλεξω ευκολα, χωρις σοφτγουερίστικα κολπα, να πηγαινουν στον google λογαριασμο μου;
      (οχι οτι με χαλαει να πηγαινουν στο mi cloud, απλα για να μην εχω πολλα πηγαινε-ελα)

το που θα γινεται backup τι ... θα το καθορίσεις εσύ. Οπως θα μπορεις κάποια να τα έχεις backup στο gmail και κάποια στο Mi-cloud. Απο εσένα εξαρτάται καθαρά..

Ο/H alabo έγραψε:

6. Το “mark it as a gift” πιανει στο τελωνειο; Χρειαζεται να το ζητησω απο τον πωλητη;

Πλέον το "mark as a gift" το κάνουν και χωρίς να το ζητήσεις. Ειναι καλά εκπαιδευμένοι στον τομέα αυτό :D Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει η συσκευή στην Ελλάδα. Courier (DHL,FedEx,EMS κλπ) σημαίνει σχεδόν πάντα τελωνείο ενω απλό ταχυδρομείο (απλά με tracking number) θεωρείται πιο "ασφαλής" τρόπος. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να αγοράσεις απο EU αποθήκη. Τότε πληρώνεις φουσκωμένα μεταφορικά (κρυμμένος εκτελωνισμός) αλλά δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα + ότι έρχεται και πιο γρήγορα η συσκευή..

Ελπίζω να σε βοήθησα ..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην κοινότητα και πριν λίγες ώρες παρέλαβα ενα Mi4. Και περιμένω και ένα Red Mi Note 3. Έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί το κινητό κάνει συνέχεια restart. Επανεκκίνηση συνέχεια και πριν μου βγάζει ένα μήνυμα ''system error'' και πάλι απο την αρχή. Δεν το κατέχω για αυτό θα ήθελα να είστε ''ευγενικοί'' μαζί σου. Σκέφτοαμαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά φοβάμαι μην χαθεί τίποτα άλλο. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα ''superκάτι'' το οποίο πρέπει να έχει να κάνει με το boot??? PLEASEEEEE HELP. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.
    • Ο/H GEORGE_KAVALA έγραψε:

Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην κοινότητα και πριν λίγες ώρες παρέλαβα ενα Mi4. Και περιμένω και ένα Red Mi Note 3. Έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί το κινητό κάνει συνέχεια restart. Επανεκκίνηση συνέχεια και πριν μου βγάζει ένα μήνυμα ''system error'' και πάλι απο την αρχή. Δεν το κατέχω για αυτό θα ήθελα να είστε ''ευγενικοί'' μαζί σου. Σκέφτοαμαι να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά φοβάμαι μην χαθεί τίποτα άλλο. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα ''superκάτι'' το οποίο πρέπει να έχει να κάνει με το boot??? PLEASEEEEE HELP. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.
      Θα σε παρακαλέσω να μην γεμίζεις το FORUM με κόπιες από το ίδιο μήνυμα.
      ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το SPAM !!!

Θα κατεβάσεις αυτή την ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4-cancro-GTV-5-11-26-zip/

Θα την βάλεις χύμα στην συσκευή και θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

Αν δεν σου περάσει την ROM, δοκίμασε αυτόν => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)

Και τα ξαναλέμε... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)