με πόνο ψυχής
Μάλλον πρέπει να αντικαταστήσω το ρυζάκι μου.
Παιδιά χρειάζομαι τη συμβουλή σας.
Σήμερα χάλασε το ρυζάκι μου. Δεν φορτίζει. Μάλλον θέλει αλλαγή η εισδοχή του φορτιστή.
Σκέφτομαι να πάρω άλλο κινητό και όταν βρω τρόπο να το διορθώσω να κρατήσω αυτό για εφεδρικό.
Διαθέτω 100-140 ευρώ.
Είδα το Xiaomi Redmi 1S στα 100 $.
Είναι αυτό που στις ανανεώσεις αναφέρεται σαν RedMi 1S 3G/WCDMA ?
Σε κινέζικο τι άλλης εταιρείας θα μου προτείνατε?
Μπορούν άλλης εταιρείας να πάρουν τις δικές μας ρομ και ποια μοντέλα τους?
Σε γενικές γραμμές δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες και οι φωτογραφίες ούτε να παίζω παιγνίδια.
Αντίθετα με ενδιαφέρει να εχει δυνατή ανοικτή ακρόαση και καλή σύνδεση στο ιντερνετ. Και τα δυο τα είχα με το ρυζακι μου. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να δω live streaming ελληνικό ποδόσφαιρο και να το περάσω στη LG smart tv.
Σας ευχαριστώ
Μάλλον πρέπει να αντικαταστήσω το ρυζάκι μου.
Παιδιά χρειάζομαι τη συμβουλή σας.
Σήμερα χάλασε το ρυζάκι μου. Δεν φορτίζει. Μάλλον θέλει αλλαγή η εισδοχή του φορτιστή.
Σκέφτομαι να πάρω άλλο κινητό και όταν βρω τρόπο να το διορθώσω να κρατήσω αυτό για εφεδρικό.
Διαθέτω 100-140 ευρώ.
Είδα το Xiaomi Redmi 1S στα 100 $.
Είναι αυτό που στις ανανεώσεις αναφέρεται σαν RedMi 1S 3G/WCDMA ?
Σε κινέζικο τι άλλης εταιρείας θα μου προτείνατε?
Μπορούν άλλης εταιρείας να πάρουν τις δικές μας ρομ και ποια μοντέλα τους?
Σε γενικές γραμμές δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες και οι φωτογραφίες ούτε να παίζω παιγνίδια.
Αντίθετα με ενδιαφέρει να εχει δυνατή ανοικτή ακρόαση και καλή σύνδεση στο ιντερνετ. Και τα δυο τα είχα με το ρυζακι μου. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να δω live streaming ελληνικό ποδόσφαιρο και να το περάσω στη LG smart tv.
Σας ευχαριστώ