Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι.. Έχω στα χέρια μου ένα κινέζικο tablet μάρκας aoson m1016. Ο φίλος που το έχει πήγε να κάνει factory reset και από τότε δεν ανοίγει δεν κάτι τίποτα, βγάζει το logo της aoson και μετά κάτι μηνύματα στα κινέζικα. Εγώ κατάφερα να μπω στο recovery αλλά τώρα δεν ξέρω ποια rom να επιλέξω και που θα βρω rom γι αυτό το tablet. Ότι αναζήτηση έχω κάνει στο Internet με την μάρκα και το μοντέλο του μόνο σε site για αγορά το βρήκα. Από developers τίποτα...
Κινέζικο tablet.. Βοήθεια
-
-
Ο/H savchr έγραψε:
Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι.. Έχω στα χέρια μου ένα κινέζικο tablet μάρκας aoson m1016. Ο φίλος που το έχει πήγε να κάνει factory reset και από τότε δεν ανοίγει δεν κάτι τίποτα, βγάζει το logo της aoson και μετά κάτι μηνύματα στα κινέζικα. Εγώ κατάφερα να μπω στο recovery αλλά τώρα δεν ξέρω ποια rom να επιλέξω και που θα βρω rom γι αυτό το tablet. Ότι αναζήτηση έχω κάνει στο Internet με την μάρκα και το μοντέλο του μόνο σε site για αγορά το βρήκα. Από developers τίποτα...
To ταμπλετάκι φοράει Android4.4 Kit-Kat... Κατέβασέ τη και ...βουρ, φλασάρισέ τη!
Εφ'όσον όμως μπαίνεις στη recovery ίσως έχει επιλογή για factory defaults...για κοίτα το... -
Έχει την επιλογή που λες, το δοκίμασα αλλά τίποτα. Από που την κατεβάζω; οποία βρω να βάλω;
-
Ο/H savchr έγραψε:
Έχει την επιλογή που λες, το δοκίμασα αλλά τίποτα. Από που την κατεβάζω; οποία βρω να βάλω;
Εεε... τώρα, τι είναι αυτό? Όποια βρεις να βάλεις?? Χαχαχα! Ψάξτο λιγάκι βρε... Googlάρισε το... Στο YouTube υπάρχουν κάμποσα βίντεο, επίσης. -
Πριν ρωτήσω εδώ έψαξα αρκετά άλλα δεν βρήκα τίποτα,δεν έβγαλα άκρη!
-
Λοιπόν ξεκίνα απο εδώ => Aoson M1016 / IPPO BS11 - Обсуждение - 4PDA
Οπως σίγουρα θα προσέξεις υπάρχει και 2ο όνομα για το εν λόγω ... ως συνήθως!!! :wink:Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().
-
OK φίλε μου, θα αρχίσω από εκεί σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια..
-
λοιπόν παιδιά, μετά από τρεις μέρες ακόμα δεν βρήκα κάτι δεν έβγαλα άκρη, πριν του το πάω πίσω θα σας ανεβάσω μια φωτογραφία από την recovery να δείτε τι γράφει μπας και μου ανοίξετε τα μάτια και βρω κατι
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα