"Τέλος" στο μπλόκο για συναλλαγές με το εξωτερικό???
-
-
Ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρονικά και βέβαια παραμένει ακόμη αδιευκρινιστο και ανοιχτό σε κάθε (παρ) ερμηνεία ο τρόπος μοιράσματος του ποσού του ανωτάτου ορίου των 300000 ευρώ που δικαιούται κάθε συστημική τράπεζα.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Οπότε στην ουσία είμαστε ακόμη σε αναμονή...
-
300 χιλιάδες οι συστιμικες, η αγροτικη 90 και στο σύνολο 1,290 εκατ.
-
Θα ήθελα όποιος έχει υπόλοιπο φορτωμένο στo Paypal και μπορεί να βοηθήσει, χρειάζομαι 79 δολάρια για ένα συναγερμό. Αν ήταν κάτι άλλο δεν θα βιαζόμουν.
Όποιος έχει υπόλοιπο και του περισσεύει αυτό το ποσό, ας μου στείλει ένα PM. Μπορώ να μεταφέρω άμεσα σε Alpha, Πειραιώς και Εθνική το αντίστοιχο ποσό σε Ευρώ μέσω web banking.
Ευχαριστώ
-
-
Πειπαλ παγωμένη. Με πιστοτική χωρίς πειπαλ μπορούμε; η και αυτό παγωμένο;
-
Δεν είναι ακριβώς το Paypal το πρόβλημα. Οι κάρτες από Ελλάδα είναι παγωμένες από τις ίδιες τις τράπεζες και δεν περνάνε το αυτόματο σύστημα έγκρισης όπου και να δοκιμάσεις.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Θα ήθελα όποιος έχει υπόλοιπο φορτωμένο στo Paypal και μπορεί να βοηθήσει, χρειάζομαι 79 δολάρια για ένα συναγερμό. Αν ήταν κάτι άλλο δεν θα βιαζόμουν.
Όποιος έχει υπόλοιπο και του περισσεύει αυτό το ποσό, ας μου στείλει ένα PM. Μπορώ να μεταφέρω άμεσα σε Alpha, Πειραιώς και Εθνική το αντίστοιχο ποσό σε Ευρώ μέσω web banking.
Ευχαριστώ
θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο/η που είχε υπόλοιπο και με βοήθησε σήμερα, να ολοκληρώσω την συναλλαγή μου που την είχα ανάγκη.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Να είστε όλοι καλά -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ευχαριστώ
θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο/η που είχε υπόλοιπο και με βοήθησε σήμερα, να ολοκληρώσω την συναλλαγή μου που την είχα ανάγκη.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Να είστε όλοι καλά
Αααα... Βρήκες τελικά? Μπράβο βρε! Πολύ χάρηκα!!! ΜΠΡΑΒΟ στο φίλο που βοήθησε!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0