Μου βγάζει inefficient internal space, το τηλέφωνο έχει 500MB διαθέσιμα από τα 8GB, έχω "τικαρισμένες" τις επιλογές να σώζονται τα πάντα στην SD card, δεν ξέρω πως να το ελαφρώσω, καμμία ιδέα?
Μήπως έχεις βάλει πολλές εφαρμογές στην συσκευή σου και έχει γεμίσει ο χώρος των Data ?
Δεν έχει σημασία αν έχεις ελεύθερο χώρο στην συσκευή σου ο οποίος είναι διαθέσιμος ως εωτερική SD.
To πρόβλημα είναι συνήθως με το Partition των Data, στο οποίο και γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών που κατεβάζεις.
Αν αυτό γεμίσει, τότε η μόνη περίπτωση να κάνεις εγκατάσταση μία νέα εφαρμογή, είναι να διαγράψεις πρώτα κάποια άλλη ώστε να ελευθερωθεί χώρος.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, έχω αρκετές εφαρμογές, στο προηγούμενο μου Android με 4.2.2 οι εφαρμογές μπορούσαν να μεταφερθούν στην SD card, τώρα δεν γίνεται?
Ok έσβησα 3-4 apps που δεν χρησιμοποιώ και μπόρεσα και έκανα update. Τα συνολικά apps που έχω εγκαταστήσει αυτή την στιγμή είναι 58. Πάντως είναι θέμα δεν ξέρω πως το ξεπερνάς, κινητό με μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη μόνο?
Μιλάω για το πράσινο εικονίδιο security center. Αυτό πατάς κι μέσα έχει διάφορες επιλογές. Εσύ θα πατήσεις το πρώτο που λέει clean. Όχι από τις ρυθμίσεις.