Διαφήμιση

ΣΟΣ Με αναβάθμιση σε mi2s

• ΣΟΣ Με αναβάθμιση σε mi2s

Καλησπερα σε όλους! Έχω ένα θέματα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
      Προσπαθώ να περάσω την νέα έκδοση της RAM ενω μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο κολλημα με τις προηγουμενες με το που φτάνει στο 90% της εγκατάστασης με πετάει έξω.
      Μπαίνω και μέσω recovery αλλά τίποτα.
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Καλησπερα σε όλους! Έχω ένα θέματα και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
      Προσπαθώ να περάσω την νέα έκδοση της RAM ενω μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο κολλημα με τις προηγουμενες με το που φτάνει στο 90% της εγκατάστασης με πετάει έξω.
      Μπαίνω και μέσω recovery αλλά τίποτα.

Γίνε λίγο πιό αναλυτικός αν μπορείς:
      Ποια ρομ φόραγες πρώτα? Μήπως είχες Miui V5 στη συσκευή σου και τώρα προσπαθείς να βάλεις V6? Πως προσπάθησες να κάνεις εγκατάσταση? Με τον updater? Και απο το recovery πάλι κόβεται στο 90% ή δεν φλασάρει καθόλου? Ακολούθησες τη σειρά που λέει ο αυτός ο οδηγός ΕΔΩ?
    • Έχω v6 την 5.7.24 μέσω updater φτάνει στο 90% και μου λέει αδύνατη αναβάθμιση.
      Μέσω recovery με την συνήθη διαδικασία δηλαδή μετονομασία σε update κλπ όταν πάει να τραβήξει την αναβάθμιση δεν την δέχεται!
      Την διαδικασία την κάνω από το κινητό γιατί είμαι σε διακοπές αυτή τη στιγμή αλλά γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αναβάθμιση μέσω updater η recovery.
      Λες να φταίει ότι δεν γίνεται μέσω υπολογιστή?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Έχω v6 την 5.7.24 μέσω updater φτάνει στο 90% και μου λέει αδύνατη αναβάθμιση.
      Μέσω recovery με την συνήθη διαδικασία δηλαδή μετονομασία σε update κλπ όταν πάει να τραβήξει την αναβάθμιση δεν την δέχεται!
      Την διαδικασία την κάνω από το κινητό γιατί είμαι σε διακοπές αυτή τη στιγμή αλλά γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αναβάθμιση μέσω updater η recovery.
      Λες να φταίει ότι δεν γίνεται μέσω υπολογιστή?

Αυτό που γνωρίζω και συμβαίνει συχνά είναι, ότι όταν κατεβάζουμε rom με το κινητό, επειδή το αρχείο είναι μεγάλο (περίπου 400-500mb) όταν το download έχει lag (κόλλημα), λόγω μέτριας ή κακής σύνδεσης, κάποιες φορές την "σπάει" την ρομ και στο resume που κάνει αυτόματα την "ξανακολλάει" (αν μπορώ να το περιγράψω έτσι) με αποτέλεσμα το αρχείο .zip να έχει προβλήματα (ένας απο τους λόγους που το OTA συχνά έχει προβλήματα). Καλό είναι να την κατεβάσεις σε υπολογιστή και να την βάλεις μέσα στη συσκευή σου και να κάνεις τα περαιτέρω...
      Η 5.7.24 είναι η προ-προτελευταία αν θυμάμαι καλά και λογικά δεν έπρεπε να είχες κανένα πρόβλημα αναβαθμίζοντας το κινητό σου με την τελευταία rom... Τι να πώ? Ξαναπροσπάθησε με τον υπολογιστή, όταν με τοκαλό επιστρέψεις απο τις διακοπές σου...