Διαφήμιση

Mi 4i κ απορίες...

• Mi 4i κ απορίες...

Καλησπέρα στην πολύ δυνατή ομάδα του MIUI.

Είμαι εδώ κ 2 εβδομάδες κάτοχος ενός Mi 4i αγορασμενο απο το "gearbest". Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος (το προηγούμενο κινητό μου ηταν S3).
      Μου το εστειλάν multilingual με την έκδοση MIUI 16.5.5.0(LXIMICD) STABLE. Ομολογώ ότι είμαι απλός χρήστης κ από προγραμματισμό δεν ξέρω.
      Κ η απορία μου είναι... πια η διαφορά με μια ελληνική έκδοση Stable;; τι μου προτείνετε να βάλω. το μόνο μου πρόβλημα μεχρι στιγμής είναι οτι που κ που μου πετάει άσχετες εφαρμογές(κινεζικες συνήθως) καθώς κ κάποια clean master , lancher κ διάφορα άλλα ενοχλητικά. Επίσης δε μου διαβάζει otg.

Ευχαριστώ.
    • Ο/H crazywaters έγραψε:

Καλησπέρα στην πολύ δυνατή ομάδα του MIUI.

Είμαι εδώ κ 2 εβδομάδες κάτοχος ενός Mi 4i αγορασμενο απο το "gearbest". Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος (το προηγούμενο κινητό μου ηταν S3).
      Μου το εστειλάν multilingual με την έκδοση MIUI 16.5.5.0(LXIMICD) STABLE. Ομολογώ ότι είμαι απλός χρήστης κ από προγραμματισμό δεν ξέρω.
      Κ η απορία μου είναι... πια η διαφορά με μια ελληνική έκδοση Stable;; τι μου προτείνετε να βάλω. το μόνο μου πρόβλημα μεχρι στιγμής είναι οτι που κ που μου πετάει άσχετες εφαρμογές(κινεζικες συνήθως) καθώς κ κάποια clean master , lancher κ διάφορα άλλα ενοχλητικά. Επίσης δε μου διαβάζει otg.

Ευχαριστώ.

OTG, κακώς δεν διαβάζει... Θα έπρεπε! Για όλα τα άλλα είναι "φυσιολογικό" αφού έχει Multi απο το κατάστημα η συσκευή και εκεί είναι η διαφορά της multi με την Ελληνική. Ότι η ελληνική δεν έχει κινέζικες εφαρμογές και επίσης έχει root το κινητό, που είναι χρήσιμο για τις εφαρμογές που το ζητάνε. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις έχει καλύτερα ελληνικά και καλύτερες γραμματοσειρές για τα ελληνικά. Φυσικά το αν ασχοληθείς με το κινητό και να περάσεις, εάν χρειαστεί νέα rom, δεν χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής! Κανείς δεν είναι εδώ μέσα... ή μάλλον ίσως βρεις 1-2...Ολοι οι άλλοι είναι ΑΠΛΟΙ χρήστες! :)
      Καλορίζικο το κινητό σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :thumbsup:
    • Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση & το καλωσορισμα.

Εχω δοκιμασει μονο ένα κλειδάκι otg το οποιο όμως το προηγουμενο κινητό μου το διάβαζε. θα δοκιμάσω κ καποιο άλλο για σιγουριά.

Κατεβασα την "xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_GTV-5.8.6" κ λέω να το παλέψω να την εγκαταστήσω. Αν έχετε να μου προτείνετε κατι άλλο ή να με συμβουλεύσετε θα το εκτιμήσω!! :thumbup: :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Η ρομ που κατέβασες δεν μπορεί να μπει στο κινητό σου έτσι απλά, σαν απλή αναβάθμιση. Άσε που είναι developer rom και όχι stable που έχει ήδη το κινητό σου...
      Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμβουλευτείς αυτόν ΕΔΩ τον οδηγό.
      Η γνώμη μου είναι, να περιμένεις λίγο, να διαβάσεις πράγματα γύρω από τη συσκευή σου και όταν θα είσαι έτοιμος προχωράς σε νέο flashing της Ελληνικής.
      It's up to you! :D