Καλησπερα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση εχω το redmi note 4g και πριν 2 μηνες επεσε κ εχει 2 ρωγμες το γυαλι η αφη κ η οθονη δουλευουν μια χαρα αλλα οπως ηταν φυσικο με τον καιρο λογικα ειτε απο υγρασια η πιεση του γυαλιου δημιουργηθηκε γυρω απο το σπασιμο κιτρινη αποχρωση στην οθονη πραγμα που σημαινει οτι θελει αλλαγη....εχει κανει κανεις την συγκεκριμενη αλλγη στο μοντελο αυτο βρηκα και βιντεο στο youtube απλα ξερει κανεις απο που να παραγγειλω την οθονη + digitizer??οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθησει...και μια απορια που εχω μετα τα capital control ξερει κανεις αν σημερα πλεον γινονται κανονικα αγορες με πιστωτικη καρτα στο εξωτερικο???και εξω απο ευρωπαικη ενωση???βρηκα αυτο το site LCD Touch Screen Digitizer Assembly for xiaomi Redmi Note 4G - Black (περα απο ebay aliexpress) για αγορα οθονης το γνωριζει κανεις ειναι εμπιστο??
Redmi Note 4G Σπασιμο οθονης - Αντικατασταση
-
-
Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα..... που θα βρω γνήσια οθόνη με την πιο καλή τιμή;
Αυτή πως την βλέπετε; honorbuy.com/147-touch-screen-…ass_screen_protector-noneΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην t54g05 ().
-
Το μαγαζι πάντως είναι αξιόπιστο. Μπορεί να βρείς και πιο φτηνά ... αλλά δεν ξέρω απο ποιότητα τι θα βρείς, γιατί υπάρχει φίλος στο φορουμ που κατέληξε να αλλαξει 3 οθόνες έτσι..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες