Διαφήμιση

merimobiles

• καλησπερα !!!
      ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο το merimobiles.com
      Σε συνομιλια που εκανα χτες μου διαβεβαιωσε οτι με την μεθοδο '' Shipping & Handling (Select Shipping Method - EuroLine 10-15 Business Days)'' (€31.89)
      ΔΕΝ περναει τελωνειο !!!
      Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας μιας και την τελευταια φορα την ειχα πατησει !!!
      ευχαριστω!!!
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

καλησπερα !!!
      ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο το merimobiles.com
      Σε συνομιλια που εκανα χτες μου διαβεβαιωσε οτι με την μεθοδο '' Shipping & Handling (Select Shipping Method - EuroLine 10-15 Business Days)'' (€31.89)
      ΔΕΝ περναει τελωνειο !!!
      Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας μιας και την τελευταία φορά την είχα πατησει !!!
      ευχαριστω!!!

Εγώ αυτό που γνωρίζω και ίσχυε από περυση , ότι όταν το πακέτο που εισέρχεται στην ΕΕ είναι κάτω από 30€ δεν επιβαρύνεται με φόρο στο τελωνείο.
      Γι αυτό λέμε στο κινέζικο μαγαζί να φαίνεται στο δελτίο κάτω από 30 € ή ως δώρο - διαφημιστικά.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().

• Εκ πείρας, μία είναι η συνταγή : FREE SHIPPING!

Υ. Γ. Αυτό που λέει ο @geo221 είναι σωστό, αλλά οι Κινέζοι το κάνουν πλέον, τους το πεις, δεν τους το πεις (Εγώ έχω σταματήσει πλέον να τους το λέω, και το κάνουν πάντα! )

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για αποστολή από Ευρώπη πάρα να την (ξανα) πατήσω με τελωνείο! Γιαυτό ψάχνομαι και ρωτάω για λύσεις με ευρωπαϊκή αποστολή!
    • Καταρχην εισαι σιγουρος οτι θες να αγορασεις απο merimobiles? Στο λεω γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Anyway, αν ειχες διαλεξει αποστολη με courier, λογικο να περασε τελωνειο. Οπως γραφουν και τα παιδια πιο πανω, το λογικο ειναι να επιλεξεις απλο ταχυδρομειο οπως sg post, nl post, china post κλπ, εξαρταται με ποια εταιρια στελνει το μαγαζι. Επισης εισαι σιγουρος οτι με αυτο τον τροπο αποστολης που λες θα σταλει απο καποια ευρωπαικη χωρα/αποθηκη? Γιατι μονο ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν θα περασει τελωνειο.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Από merimobiles είχα πάρει το xiaomi mi3 μου, κανένα παράπονο! Είχα επιλέξει EMS που σύμφωνα με όσα ειχα διαβάσει και μου είχαν προτείνει τα παιδιά δε θα περνούσε περνούσε τελωνείο, Κι'ομως! Τέλος, εκτός από honorbuy και ibuygou που έχουν Europe warehouse στα άλλα δε ξέρω τι παίζει πραγματικά! Στο chat μου είπε ότι αρχικά στέλνετε από Κίνα Ευρώπη, και έπειτα σε μένα γλυτώνοντας ουσιαστικά τους φόρους! Φοβάμαι πολύ να ρισκάρω μαμησιατικα αλλά 100ευρο ξέρω γω! Εξου και το ερώτημα εδώ για να δω τι παίζει.

Από merimobiles είχα πάρει το xiaomi mi3 μου, κανένα παράπονο! Είχα επιλέξει EMS που σύμφωνα με όσα ειχα διαβάσει και μου είχαν προτείνει τα παιδιά δε θα περνούσε περνούσε τελωνείο, Κι'ομως! Τέλος, εκτός από honorbuy και ibuygou που έχουν Europe warehouse στα άλλα δε ξέρω τι παίζει πραγματικά! Στο chat μου είπε ότι αρχικά στέλνετε από Κίνα Ευρώπη, και έπειτα σε μένα γλυτώνοντας ουσιαστικά τους φόρους! Φοβάμαι πολύ να ρισκάρω μαμησιατικα αλλά 100ευρο ξέρω γω! Εξου και το ερώτημα εδώ για να δω τι παίζει.

Σου λέω και εγώ το ίδιο και συμφωνώ ΄΄Από merimobiles είχα πάρει το xiaomi mi3 μου, κανένα παράπονο!΄΄
      Αλλά σου διαφεύγει κάτι, α) Αν το πάρεις από Κίνα με απλό ταχυδρομείο (γράφοντας δώρο στο πακέτο) γλυτώνεις σίγουρα τον φόρο.
      β) Αν το πάρεις από Europe warehouse, (έχει και το merimobiles) πληρώνεις +50 € από την τιμή της Κίνας, είναι τόσο απλά τα πράγματα νομίζω.
    • Διαφήμιση

Απλό ταχυδρομείο λέγοντας? SG POST, China post, NL post???!!!

Με ότι στέλνει το μαγαζί... Αρκεί να είναι απλό ταχυδρομείο.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk