Διαφήμιση

Πρόβλημα με κάμερα

• Πρόβλημα με κάμερα

Καλησπέρα σας
      Εδώ και μια εβδομαδα το αγορασμενο εδώ κα 8μηνες redmi note 4g παρουσιάζει ένα μπλε σημάδι στην κάμερα. Αυτό το σημάδι εξαφανίζεται όταν το zoom είναι πάνω από 1.4 .Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει αλλά σίγουρα δεν είναι πάνω στο προστατευτικο γυαλακι του φακού και σίγουρα δεν είναι θέμα app αφού εμφανίζετε σε όλες της εφαρμογές cameras.Κάποια γνώμη ;
      Images
      • IMG_20150902_191713~01.jpg

46,93 kB, 449×799, viewed 153 times
      • Screenshot_2015-09-02-22-10-09.png

446,38 kB, 450×800, viewed 156 times
      • Screenshot_2015-09-02-22-12-22.png

664,47 kB, 450×800, viewed 159 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην palexogr ().

• Αν το σημάδι εξαφανίζεται όταν "παίζεις" με το ζουμ, σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν είναι θέμα hardware.
      Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων (απο τη διαδρομή "Ρυθμίσεις"-->"Εφαρμογές"-->"κάμερα" πάτα το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων) και ξανακοίτα το...
      Επίσης μια με αναβάθμιση στην επόμενη ρομ μπορεί να στρώσει...
      Ενημέρωσέ μας...
    • Κάνε αυτό που σου είπε o Caeser και δες μήπως σου διορθωθεί.
      Έχω διαβάσει πάντως οτι κάτω απο κάποιες συνθήκες υγρασία και θερμοκρασίας μπορεί να εμφανιστεί τέτοιο σημάδι αλλά είναι θέμα του αισθητήρα. Δηλαδή υπάρχει μια περίπτωση να είναι προβληματικός ο αισθητήρας. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ γνωστό σε samsung συσκευές ακόμη και σε ναυαρχίδες των 500+ ευρώ.
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας . Το ιδιο μου ειπε να κάνω και ανθρωπος τησ xiaomi αλλα χωρις κανενα αποτέλεσμα .Δυστυχως ομως το προβλημα παραμένει και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω!!!
    • Θετική απάντηση
      Άρα δυστυχώς μάλλον έχει πρόβλημα ο αισθητήρας. Τώρα οι λύσεις σου είναι 2:

- Ζείς με αυτό! Το αφήνεις όπως είναι και το ξεχνάς και κάθε φωτογραφία που βγάζεις θα έχει το σημαδάκι και θα την κοιτάς σε 20 χρόνια και θα γελάς γιατί εκτός της ιστορίας του περιεχομένου της φωτογραφίας θα κουβαλάει και την ιστορία της συσκευής σου (ενδέχεται να εμφανιστούν κιάλλα τέτοια σημάδια ή ακόμη και να εξαφανιστεί προσωρινά το σημαδάκι). Δεν κοροιδεύω..το εννοώ! Είναι μια πολύ σοβαρή λύση και εαν δε σε ενδιαφέρει ΤΟΟΟΣΟ πολύ να βγάζεις ΤΕΛΕΙΕΣ φωτός τότε να τη σκεφτείς πολύ σοβαρά τη λύση αυτή!

-Παραγγέλνεις ανταλλακτικό (πχ αυτό που σου έδειξα με 15 ευρώ) και το αλλάζεις ακόμα και μόνος σου σχετικά εύκολα!! (έβγαλα προχτές μια κάμερα απο ενα redmi 1s και είναι αστείο το πως την αλλάζεις). Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο νετ! ΕΔΩ ένα που βρήκα στα γρήγορα και θα σε βοηθήσει.

Αυτές τις λύσεις βλέπω εγώ και ελπίζω να σε βοήθησα!

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη Πρόταση

• Θετική απάντηση
      Σ' ευχαριστώ πολυ IAmLiakos για την απαντησή σου . Παρήγγειλα την καμερα που μου προτεινες και ελπιζω ολα να πανε καλα . Για την ιστορια η xiaomi europe μου εστειλε μυνημα οτι για να το φτιαξει θα πρεπει να παει πισω εκει απο οπου αγοραστικε (κινα) για να ελεγχθει και να το στειλει ο πωλητής στο service γιατι αναλαμβανουν μονο κινιτα τα οποια εχουν αγοραστει απο το site τους . Μεγα σφαλμα για μενα αφου εχει service και στην Ευρώπη . ;( Παντως το κοστος αγορασ της καμερας ειναι ισως ισο με το να το στειλω να μου το αλλαξουν στην Κινα με βαση το κοστος αποστολης μεσω Ελτα και του χρονου αναμονης . Παντως παρολο αυτα παραμενει ενα αξιοπιστο κινήτο

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην palexogr ()

• Επανερχόμενος στο θεμα σήμερα μου ηρθε η καινουργια καμερα για το κινητο . Παρα το αγχος του ανοιγματος του κινητου η αλλαγη εγινε μεσα σε δυο λεπτα αφου η καμερα ειναι κουμτωπη και το κινητο πλεον εχει μια ποιοτικη καινουργια καμερα χωρις κανενα αποτυπωμα στις φωτογραφιες μου καθως και μια θολουρα που εβγαζε η παλια . Ευχαριστω και παλι τον ΙΑμΛιακος για τις χρησιμες πληροφοριες
    • Διαφήμιση
    • Απέκτησες και μία πάρα πολύ καλή εμπειρία στις επισκευές.. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευκολη επισκευη ομως παρολο το αγχος . Επομενη κίνηση η αλλαγη οθονης για εχει παρουσιασει μια κιτρινιλα σε ολο το πλατος πανω απο τα soft buttons
    • OffTopic
      αδελφε έχω το ίδιο θέματα με την κάμερα στο ίδιο τηλέφωνο.την έχεις παραγγείλει από το ebay ; Δεν υπάρχουν capital control;
    • καλησπερα.Ναι από ebay παραγγελία .(capital control δεν υπάρχουν αν έχεις δύο λογαριασμούς paypal και mastercard) και σε μιάμιση εβδομάδα είναι στο σπίτι σου
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με την κάμερα εδω και πολύ καιρό αλλά έχω επιλέξει τον πρώτο δρόμο που ανέφερε και ο iAmLiakos. Δεν δίνω σημασία. Η αλήθεια είναι πως αυτή η μπλε γραμμμή δεν εμφανίζεται πάντα, αλλά μόνο όταν σε εκείνο το σημείο υπάρχει κάποιο λευκό αντικείμενο ή πολύ ανοιχτού χρώματος. Οπότε δεν με πολυενοχλεί. Αν χειροτερέψει θα σκεφτώ κι εγώ την αλλαγή κάμερας. Πάντως τόσο καιρό νόμιζα πως είναι θέμα software της λειτουργίας της καμερας και όχι θέμα hardware