Διαφήμιση

Σφαλμα στην ενημερωση λογισμικου

• Σφαλμα στην ενημερωση λογισμικου

Καλησπερα,
      Ειμαι κατοχος Mi4 κ παρατηρησα οτι καθε φορα που σκαναρα για νεα ενημερωση λογισμικου δεν εμφανιζοταν κατι νεο,παρολο που απο το forum ενημερωνομουν για τις νεες εκδοσεις.
      Κατεβασα την τελευταια εκδοση στον υπολοφιστη κ εκανα εγκατασταση απο την αρχη.Κ παλι ομως μετα την κυκλοφορια της 5.9.1 συναντησα το ιδιο προβλημα ξανα.Κ εκτος αυτου μεχρι τωρα το λογισμικο κολλαει κ μου εμφανιζει το μηνυμα για αναφορα προβληματος.
      Τι πρεπει να κανω?Να κανω εγκατασταση καθε φορα μεσω υπολογιστη?Η εχει καποιο προβλημα η συσκευη?Η κανω το πιο πιθανον κατι λαθος εγω?
      Ευχαριστω
    • Θετική απάντηση
      Καλησπέρα,
      Έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά η αυτόματη αναβάθμιση μέσα απο τον updater καθώς υπάρχουν προβλήματα με τον server της κίνας.
      Γιαυτό το λόγο δεν βλέπεις ΠΟΤΕ εαν υπάρχει νέα rom για αναβάθμιση.

Ο τρόπος για να αναβαθμίσεις είναι χειροκίνητος. Κατεβάζεις τη rom στον υπολογιστή σου, την περνάς στο κινητό χύμα, πηγαίνεις στην εφαρμογή updater/αναβάθμιση, επιλέγεις τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και επιλέγεις "επιλογή πακέτου αναβάθμισης". Τέλος επιλέγεις τη rom που πέρασες απο τον υπολογιστή και γίνεται το update.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην caeser ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη και σωστή απάντηση!