Αξιζει τα χρηματα του; Ποσο ακριβες ειναι; Απο που το αγοραζουμε σε σχετικα καλη τιμη;
Εχετε δοκιμασει το Xiaomi Mi Band?
-
-
Κάνε ένα search στο forum θα δείς κάποια-αρκετά θέματα και σχόλια για το miBand.
Εγώ το έχω πάνω απο 6 μήνες και δουλεύει άψογα. Στο χέρι χάνει απο ακρίβεια αλλά και πάλι είναι πολύ αξιοπρεπές το μέτρημα!!
Στον ύπνο επίσης μου φαίνεται ακριβές (αν σηκωθείς μέσα στη νύχτα το πιάνει κανονικά).
Στα notifications και στο ξυπνητήρι δουλεύει τέλεια.
Η μπαταρία του μου κρατάει πάνω απο 30 μέρες (συνήθως 35-40).
To έχουν αρκετά μαγαζιά. Σε καλές τιμές θα το βρείς στο gearbest, στο tinydeal ή και αν έχεις θέμα να φορτώσεις paypal στο banggood. -
Μια χαρά είναι αν δεν σε πειράζει το ότι πρέπει να έχεις οποσδήποτε λογαριασμό στην Mi για να δουλέψει και για να ξέρουν οι Κινέζοι τι κάνεις και τι δεν κάνεις.
Με MIUI συνεργάζεται άψογα. Με άλλη ROM πχ AOSP δεν δουλεύει καλά το ξεκλείδωμα του κινητού με το Mi Band. Όλα τα άλλα καλά.
Μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Λέω αρκετά, γιατί μερικές φορές μουλαρώνει και με βγάζει... ξενύχτη ότι δηλαδή δεν έχω κλείσει μάτι ενώ εγώ "έχω κοιμηθεί του καλού καιρού". Και για να σου δώσω μια ιδέα, αυτό έχει συμβεί 4-5 φορές στους 5 μήνες περίπου που το έχω. Αλλιώς στο θέμα του ύπνου είναι πολύ ακριβές. Σου δείχνει και την ποιότητα του ύπνου που κάνεις (βαθύς, ελαφρύς. ξύπνιος κλπ) με χρονικές περιόδους. Επίσης αν τύχει και κινούμαι σιγά με το μηχανάκι στην πόλη, με βγάζει πρωταθλητή του βάδηνΗ δόνησή του πολύ καλή και δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση όταν κινούμαι με το μηχανάκι γιατί δεν ακούω το κινητό. Με έσωσε...Πάντως για την τιμή που πουλιέται στο συστήνω ανεπιφύλακτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0