Πρόβλημα με xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13
-
-
-
-
-
-
-
Έκανα wipes από το recovery πριν το φλασάρω (αφού πήρα backup το οποίο έκανα restore και μπορώ και γράφω τώρα). Μάλιστα έκανα και τις 2 φορές. Δηλαδή, πρώτα πήγα twrp, έκανα wipes, μετά reboot To system, αναβάθμιση, επιλογή rom, έκανε μόνο του reboot σε twrp για να κάνει το φλας. Αφού τελείωσε, άνοιξε, είδα το πρόβλημα, επανέλαβα τη διαδικασία και μπήκα και σε advanced wipes κι έκανα συμπληρωματικά wipe davlik.
-
Προσπάθησε να κάνεις Wipes και flash (μέσα απο το TWRP) άμεσα, χωρίς reboot to system. Reboot to System θα κάνεις αφού τελειώσει το flash.
-
-
Έκανα και wipes στο twrp και αμέσως φλας τη ρομ, τα ίδια. Δοκίμασα και εργοστασιακές ρυθμίσεις από τη ρομ και την ξαναφλάσαρα, τίποτα. Τελικά έβαλα την 5.9.10 και τη δοκιμάζω τώρα, μέχρι στιγμής όλα καλά, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τα βασικά, πώς πάει σε κλήσεις, SMS, αλλά πληκτρολόγιο έχω. Ελπίζω να μην έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα, θα δούμε. Ευχαριστώ και πάλι.
-
Ο/H Noths έγραψε:
Σε αυτή την ROM, και τα δύο πληκτρολόγια βρίσκονται εκ παραδρομής στο /data και έχει αφαιρεθεί και το default Κινέζικο από το /system/app με αποτέλεσμα ακόμα και περασμένη να έχεις την ROM κανονικά, σε τυχόν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πάλι να μένεις χωρίς πληκτρολόγιο. Κατά την εγκατάσταση της ROM όμως τα βάζει κανονικά που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο δικό σου /data. Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητα format το /data πριν την εγκατάσταση ή.....βγάλε από το \data\app\ του αρχείου της ROM τα δύο πληκτρολόγια (com.google.android.inputmethod.latin-1.apk και Swiftkey.apk) και βάλτα στην SD και αφού ξαναβάλεις την ROM, αν δεν σου βγάζει πληκτρολόγιο και πριν αρχίσεις το setup, κάνεις εγκατάσταση ένα πληκτρολόγιο και συνεχίζειςΤο ίδιο θα κάνεις και αν κάποια στιγμή στο μέλλον με αυτή την ROM κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Αν θυμάμαι καλά, μάλλον έκανα wipes και μετά την εγκατάσταση (καλού κακού αφού δεν είμαι και γνώστης) και έτσι εξηγείται. Προς το παρόν, μου φαίνεται ωραία η 5.9.10 και αν δεν ανακαλύψω πρόβλημα θα την κρατήσω. Αν χρειαστεί, θα κάνω τα βήματα για να περάσω stable. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Noths ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0