Διαφήμιση

Καταναλωση Μπαταριας Redmi note 2

• Ο/H yiannisT έγραψε:

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις παιδιά.
      @ caeser έχεις ξεχωριστό τρόπο πάντως έτσι στις απαντήσεις σου, έχω διαβάσει πάρα πολλά που έχεις γράψει στο θέμα με το πως βάζουμε την ελληνική ρομ και μ αρέσεις. Δεν είναι στεγνές και ψυχρές οι απαντήσεις σου ή και οι δυσνόητες όπως συμβαίνει καμιά φορά όταν ρωτάς ειδικούς, αλλά απλές και με χιούμορ ενίοτε.
      thanks κάνετε πολύ καλή δουλειά όλοι. Ας μη γράψω περισσότερα και ξεφύγουμε εντελώς απο το θέμα. Να'στε καλά.
      Λοιπόν, για να σε προετοιμάσω και ψυχολογικά, για να μην απογοητευτείς με το "καλημέρα", την μέγιστη αυτονομία της μπαταρίας δεν θα την δεις τις πρώτες μέρες . Η μπαταρία θέλει λίγες ημέρες (περίπου 7-10) να "στρώσει", που στην ουσία σημαίνει να φτιάξει ένα καλό μέσο όρο στα στατιστικά της, έτσι ώστε η ένδειξη που θα έχεις κάθε φορά να πλησιάζει την πραγματικότητα (επειδή, όπως πιθανόν γνωρίζεις, το % που μας δείχνει ο δείκτης δεν είναι πάντα απολύτως ακριβές).

Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :oops:
    • Να σας μεταφέρω κ γω την εμπειρία μου ύστερα από πολλές δοκιμές κ αλλαγες όλων των ρομς.Γύρισα στην 6.3.31 η οποία τα κάνει όλα στο RN2 μου δεν κολλάει δεν κρασάρει δεν ζεσταίνεται κ.τ.λ συν ότι δεν αποσυνδέεται το bluetooth κ κρατάει η μπαταρία 2 μέρες + με μία όμως προϋπόθεση , μετά την πλήρη φόρτιση (100%) να χρησιμοποιήσεις το κινητό για τις καθημερινές σου ανάγκες με τον φορτιστή συνδεμένο για όση ώρα κάνεις την δουλειά σου (15'-30') σερφάρισμα - μέιλς.Μετά από αυτό θα πάει μεσημέρι κ ακόμη θα είναι στο 100%.Δοκιμάστε να δείτε γιατί αν συμβαίνει σε πολλούς είναι λύση , σε κολλητό που του μάζεψα το τηλ (RN2-6.3.31) πάντως έτσι κάνει.Στο τηλ μου δεν έχω καμία εφαρμογή μπαταρίας antivirus cleaner εκτός από τις stock ,έχω πάνω από 50 εφαρμογες κ start up apps μόνο το swiftkey , adfree και mymail.αν ενεργοποιήσεις το mikey τρέχει συνέχεια κ κοστίζει σε μπαταρία.