Διαφήμιση

οθόνη κηλίδα σε hongmi redrice1 4,7 inch

• οθόνη κηλίδα σε hongmi redrice1 4,7 inch

Βγάζοντας το κινητό από την τσέπη είχε μια κηλίδα η οθόνη.
      Φαίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη και όταν αναβει ειδικά με εντονο φωτισμό δεν φαίνεται τίποτα ή πρέπει να προσπαθήσεις να το δείς.
      Αν το πιέσω στο σημείο αυτό κάνει μετακίνηση κάτι σαν υγρό.
      Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον και αν αντιμετωπίζεται.
      Images
      • screen1.jpg

20,92 kB, 431×640, viewed 287 times
    • Ο/H pangio2 έγραψε:

Βγάζοντας το κινητό από την τσέπη είχε μια κηλίδα η οθόνη.
      Φαίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη και όταν αναβει ειδικά με εντονο φωτισμό δεν φαίνεται τίποτα ή πρέπει να προσπαθήσεις να το δείς.
      Αν το πιέσω στο σημείο αυτό κάνει μετακίνηση κάτι σαν υγρό.
      Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον και αν αντιμετωπίζεται.

Εάν είναι υγρό πιθανόν να αντιμετωπίζεται... αλλά είναι? Σου βράχηκε, έπεσε νερό επάνω ή κάτι τέτοιο?
      Εάν δεν είναι υγρό, τότε ίσως πιέστηκε σε καμμιά τσέπη και ουσιαστικά καταστράφηκε η οθόνη...(?)
      Πάντως ενημερωτικά, έτσι για να ξέρεις, σε περίπτωση που θέλεις να την αλλάξεις, το κόστος μια οθόνης για τη συσκευή σου δεν ξεπερνάει τα 15€ περίπου...
    • Εχω ακούσει ότι το touch screen και η οθόνη είναι κολλημένα γι αυτές τις συσκευές με μια μεμβράνη κάποιας κόλλας. Κάπου εκεί πιστευω είναι το πρόβλημα,κάτι σαν αποκόλληση γιατί δεν επιρεάζει χρωματα και εικόνα.
      Δεν ξέρω ανα υπάρχει τεχνική κόλλησης αυτων των τμημάτων με εξωτερική επέμβαση.
      Πάντως αν δεν γνωρίζει καποιος κάτι μάλλον στην αντικατάσταση θα πάει.
      Αν έχεις κάποιο λινκ με αυτή την τιμή ''caeser'' στείλτο να το έχω υπόψιν μου.
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pangio2 έγραψε:

Από μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό, που είναι για Redmi 1s, αλλά φαντάζομαι θα έχουν και για το redmi1...
    • Ο/H pangio2 έγραψε:

Εχω ακούσει ότι το touch screen και η οθόνη είναι κολλημένα γι αυτές τις συσκευές με μια μεμβράνη κάποιας κόλλας. Κάπου εκεί πιστευω είναι το πρόβλημα,κάτι σαν αποκόλληση γιατί δεν επιρεάζει χρωματα και εικόνα.
      Δεν ξέρω ανα υπάρχει τεχνική κόλλησης αυτων των τμημάτων με εξωτερική επέμβαση.
      Πάντως αν δεν γνωρίζει καποιος κάτι μάλλον στην αντικατάσταση θα πάει.
      Ευχαριστώ

Αν βρεις τεχνικό που διαθέτει το παρακάτω εργαλείο κόλλησης και αποκόλλησης LCD με Touch Screen, τότε μπορεί να στο επισκευάσεις, αν όντως έχουμε μερική αποκόλληση της LCD με την Touch Screen
      Images
      • LCD_Seperator.jpg

14,87 kB, 400×400, viewed 261 times
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)