Διαφήμιση

Κλείδωμα οθόνης κάθε μερικά λεπτά

• Κλείδωμα οθόνης κάθε μερικά λεπτά

Ειχα την 5.9.11 μεχρι που αποφασισα να κανω clean το κινητο στα παντα... εκανα ολα τα wipe και περασα μεσω adb την 5.9.17
      και τωρα περασα την 5.9.24 απροβληματιστα σε ολα... εχω μονο ενα θεματακι...

Στα καλα καθουμενα κλειδωνει η οθονη μαυριζει.. κ ξεσκαλωνει αφου πατησω το Power button 10-15 φορες.
      Τυχαιες στιγμες και δε ανοιγει με τη μια με το power button δηλαδη θελει λιγες φορες...

Τι να φταιει ?
    • Επισης lag τρωει πολυ ασχημα παθαινει κατι εγκεφαλικα στα οποια κολλανε τα παντα
      απο apps κ Ui μεχρι και τα buttons ανταποκρινονται αργα.....

Τι εγινε ρε παιδια μετα το clena install Π εκανα κ αντιμετωπιζω τετοια προβληματα?

Να αναφερω οτι εκανα ολα τα format που εχει καθως και ολα τα wipe εσβησα τα παντα δε αφησα τιποτα
      απο recovery που ειχε επιλογη για clean και περασα τη rom επιτυχως απο adb command line χωρις κανενα θεμα μονο που
      οπως σας ειπα σκαλωνει ασχημα.......... κ εχω δοκιμασει κ 3-4 διαφορετικες rom δεν ειναι αυτο.

Μηπως εγινε κανενα μπερδεμα με system 1 και system 2? Πρεπει να ρυθμισω κατι ?
    • Διαφήμιση
    • Το πιο απλό είναι να κατεβάσεις και να περάσεις την ΑγγλοΚινέζικη ή την Ευρωπαϊκή ROM από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) και θα στο βάλει μόνο του.
      Αν το κάνεις από cwm recovery δεν θα σου περάσει τo Mi Recovery. :)
    • Με βοήθησε ο @dnomikos δοκιμασα τα παντα αν ηταν προβλημα software δηλαδη εβαλα mi recovery
      εκανα flash all με το mi flash κλπ. και δε εγινε τιποτα...

Αντιμετωπιζω τρομερο lag οχι συνεχεια καποιες φορες και επανερχεται μετα απο λιγο μονο του.....

Υποψιαζομαι οτι το προκαλεσα εγω καθως καθαρισα το charging port για να βγαλω τη σκονη και απο εκει π μπενουν τα ακουστικα....

Πως γινεται να μαθω για να αγορασω ανταλλακτικα? Ειναι εφικτο ?