Για σας φίλοι μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε να μου πείτε. Έχω εγκαταστήσει το Theme editor στο pc μου και θέλω κάποια θέματα που έχω να τα ψιλό αλλάξω. Πως μπορώ να φορτώσω τα υπάρχοντα θέματα στο Theme editor; επίσης γνωρίζετε που αποθηκεύονται τα θέματα στο κινητό μας; αυτά που κατεβάζουμε από την εφαρμογή θέματα του κινητού;
Απορίες για το Theme editor tool.
-
-
Τα θέματα που κατεβάζουμε από το theme store γίνονται unpack (απ'ότι διάβασα) στο /MIUI/theme/.data όταν κάνουμε Apply ένα theme και αυτό για να αποφεύγεται η μεταπώληση των themes.
Για να κάνεις edit κάποιο theme, λογικά αφού το κάνεις apply και ανοίξεις το USB Debugging (από developer tools) θα ανοίξεις το Theme Editor και θα πας στο εικονίδιο MI πάνω αριστερά και θα κάνεις Sync Icons και Sync Modules. Μετά για κάθε εφαρμογή (Home/Settings κτλ) θα κάνεις και import Resources που σου λέει (σε όποιο πατήσεις) και θα πατάς τις εικονίτσες που είναι μέσα στα κόκκινα κουτάκια για να κάνεις αλλαγές.
Αφού κάνεις τις αλλαγές μπορείς να το κάνεις apply από το menu για να δεις πως φαίνεται ή export σε .mtzGraphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu -
Φίλε μου πολύτιμη η βοήθεια σου, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας.. Να σαι καλά!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0