Γεια σας παιδια και εγω παρηγγειλα το xiaomi mi4c 32gb black απο merimobiles.Σημερα που μιλησα θα προσπαθησουν να δωσουνε tracking number μεχρι αυριο γιατι απο τεταρτη μεχρι κυριακη εχουν καποιες γιορτες.Μια ερωτηση να κανω οταν ερθει το κινητο πως ξεχωριζω τι καμερα εχει δηλαδη sony η samsung?Θα το γραφει στο κουτι?
XIAOMI MI4C CAMERA
-
-
Ο/H sifario έγραψε:
Γεια σας παιδια και εγω παρηγγειλα το xiaomi mi4c 32gb black απο merimobiles.Σημερα που μιλησα θα προσπαθησουν να δωσουνε tracking number μεχρι αυριο γιατι απο τεταρτη μεχρι κυριακη εχουν καποιες γιορτες.Μια ερωτηση να κανω οταν ερθει το κινητο πως ξεχωριζω τι καμερα εχει δηλαδη sony η samsung?Θα το γραφει στο κουτι?
δε νομίζω , αν το έγραφε θα μπορούσαν να στο πουν και απο το μαγαζί , λογικά μέσω κανενός προγράμματος μόνο θα το δεις (ή αν υπάρχει κωδικός στο κινητό που να το δείχνει χωρίς εξτρά πρόγραμμα) -
Η κάμερα που φοράει η συσκευή είναι, πίσω 13MP (Sony IMX258, f/2.0, dualLED flash) - Μπροστά 5.0MP
-
Ο/H caeser έγραψε:
Η κάμερα που φοράει η συσκευή είναι, πίσω 13MP (Sony IMX258, f/2.0, dualLED flash) - Μπροστά 5.0MP
γενικά μιλάς ; αν ναι αφού δεν είναι σίγουρο πια κάμερα θα έχει (εκτός αν ισχύει βέβαια κάτι που έγραψε ένας στο Miui.com ότι και καλά είναι στυλ hybrid η κάμερα και έχει "μέρη" και από σονυ και σαμσουνγκ -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
γενικά μιλάς ; αν ναι αφού δεν είναι σίγουρο πια κάμερα θα έχει (εκτός αν ισχύει βέβαια κάτι που έγραψε ένας στο Miui.com ότι και καλά είναι στυλ hybrid η κάμερα και έχει "μέρη" και από σονυ και σαμσουνγκ
Από το Gizmochina: "... The rear features 13MP Sony IMX258 sensor with the same ISP as found in the Snapdragon 810..."
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
γενικά μιλάς ; αν ναι αφού δεν είναι σίγουρο πια κάμερα θα έχει (εκτός αν ισχύει βέβαια κάτι που έγραψε ένας στο Miui.com ότι και καλά είναι στυλ hybrid η κάμερα και έχει "μέρη" και από σονυ και σαμσουνγκ
Από το Gizmochina: "... The rear features 13MP Sony IMX258 sensor with the same ISP as found in the Snapdragon 810..."
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κι από το gizmochina
It’ll either be a Sony IMX258 sensor or the Samsung S5K3M2
Xiaomi Mi4c launched, full specifications here
-
-
χαχαχαχαχαχαχα έχεις δίκιο , είδα giz και το πήρα για το ίδιο
απλά να ξες ότι μάλλον και ο dr. android την ίδια πηγή είχεγιατί παντού γράφανε το άλλο
Xiaomi New Product Launch: Mi 4c, Mi Mobile, Mi Bluetooth Speaker - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Nομιζω μονο μεσω εφαρμογης θα μπορουμε να ξερουμε τι καμερα εχει αλλα δεν ξερω καμια εφαρμογη που εμφανιζει λεπτομερειες καμερας
-
Ο/H sifario έγραψε:
Nομιζω μονο μεσω εφαρμογης θα μπορουμε να ξερουμε τι καμερα εχει αλλα δεν ξερω καμια εφαρμογη που εμφανιζει λεπτομερειες καμερας
Τελικά ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η χρησιμότητα αυτής της πληροφορίας. Τι ρόλο παίζει τελικά είτε είναι Sony ή Samsung? Αν είναι μόνο για την ενημερωσή σας, η κάμερα σύμφωνα με το Xiaomi Today είναι "...a product of SONY Exmor IMX258..." σε άρθρο της περασμένης Παρασκευής (25/9) που ήδη είχε κυκλοφορήσει η συσκευή στην αγορά. -
Καλησπέρα στην παρέα, και εγώ το έψαχνα στην αρχή, βέβαια και τα 2 modules είναι άριστα, η διαφορά είναι πως το Sony υποστηρίζει Phase Detection Autofocus ενώ το samsung όχι! Διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα βέβαια αλλά οκΒασίλης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα