Ο/H caeser έγραψε:
Το είχα δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα που βρήκα σε ένα λίνκ μέσα σε αυτό το thread που μου πρότεινε ένας , και τελικά δεν δούλεψε γιατί δεν έβρισκα τον φάκελο NVRAM...
Καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όλα αυτά που αναφέρετε πάντους μου φένονται λίγο δύσκολα για μένα (τα περί partitions κτλ) αλλά βήμα βήμα πιστεύω θα τα καταφέρω να τα εφαρμόσω. Απλά σήμερα ξέχασα το κινητό στο γραφείο , αφου το πηγαινοφέρνο μαζί μου σπίτι δουλεια, δουλεια σπίτι μήπως και βγεί καμιά καινούρια λύση να εφαρμόσω άμεσα. οπότε αυρίο θα προσπαθήσω να κάνω την λύση του dnomikos. Αυριο nomikos θα χρειαστώ λογικά την βοήθεια σου για την εφαρμογή της λύσης που παραθέτεις.
Παρόλλα αυτά ενημέρωσα την dx.com για το πρόβλημα και άνοιξα ticket service παραθέτοντας τους screenshots απο το invalid IMEI και basebad unknown.
Περιμένω απάντησή τους. Αν και φυσικά θα προτιμούσα να την παλέψω εδώ μαζί σας την λύση, γιατί και δεν θα χρειαστεί να στέλνω το κινητό κίνα(κόστος+χρόνος) , και θα μάθουμε όλοι μαζί κάτι, το οποίο μάλιστα ούτε η αγγλική κοινότητα έχει λύσει.