ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕς ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
-
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ μετα την τελευταια αναβαθμιση STO ημερολογιο του mi3 μου εξαφανιστηκαν τα συμβαντα , τα γενεθλια , γιορτες.. Γενικα τα παντα... υπαρχει καποιος τροπος να επανελθουν ????
Συγχρόνισέ τα με το Mi Cloud και θα επανέλθουν... αν και πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές δεν χάνονται έτσι αυτά, αν δεν τα διαγράψει κάποιος. -
πως γφινεται με το mi cloud?sto outlook υπαρχουν ολα τα γεγονοτα. μου φαινεται οτι δεν υπαρχουν στο gmail πια.... πως τα βλεπουμε εκει???
-
Το ημερολόγιο συγχρονίζει με το Mi Cloud ή με κάποιο λογαριασμό Google? Μήπως έχεις παραπάνω από ένα λογαριασμό και δεν συγχρόνισε?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
του εχω βαλει και με τον google kai me ton micloud. ετσι ηταν παντα. και ηταν μια χαρα.
-
Πήγαινε στις ρυθμίσεις -> συγχρονισμό και δες τι λάθος σου βγάζει. Κάτι δεν έχει ενεργοποιηθεί.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ΠΗΓΑ εκει . λεει οτι ο συγχρονισμος αντιμετοπιζει προβληματα αυτην την στιγμη . θα ειναι και παλι κοντα σας.
ενω οταν παταω να κανει συγχρονισμο φαινεται να κανει αλλα παλι λεει Σφαλμα Συγχρονισμου. -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
ΠΗΓΑ εκει . λεει οτι ο συγχρονισμος αντιμετοπιζει προβληματα αυτην την στιγμη . θα ειναι και παλι κοντα σας.
ενω οταν παταω να κανει συγχρονισμο φαινεται να κανει αλλα παλι λεει Σφαλμα Συγχρονισμου.
Ε, τότε είναι πιθανό να έχει πρόβλημα ο server και να αργήσει να συγχρονίσει... Συνέχισε τι προσπάθειες συγχρονισμού (βάλτο στον "αυτόματο συγχρονισμό) και περίμενε 1-2 μέρες να δεις τι γίνεται...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0