Διαφήμιση

Αναβαθμιση mi3 απο v5 σε v7

• Αναβαθμιση mi3 απο v5 σε v7

Καλησπερες. Στο mi3 μου εχω εγκατεστημενη την v5 οπως μου ηρθε απο vickmall. Πριν ενα χρονο περιπου ειχα ζητησει βοηθεια για αναβαθμιση στην v6 λογω καποιων προβληματων που ειχα, αλλα τελικα ελυσα τα προβληματα χωρις να προχωρησω σε αναβαθμιση. Τωρα θα ηθελα να εξυγχρονιστω με μια v7, καθως διαβαζω πολυ καλα σχολια, αλλα πριν προχωρησω θα ηθελα ενα update οσον αφορα τη διαδικασια.
      1. Χρειαζεται να εγκαταστησω cwm ή δεν υπαρχει προβλημα να προχωρησω με το mi-recovery 2.0.1 που εχω; ή μηπως με το mipcsuite;
      2. Θα πρεπει πρωτα να περασω την τελευταια v5 και μετα την v7;
      Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; τωρα εχω την miui-kxdcnbe18.0.
      Ευχαριστω
    • Διάβασε τους οδηγούς του forum και θα βρεις τον τρόπο για να βάλεις την V7. Η V7 προς το παρον είναι μόνο Developer έκδοση.
      Αυτο που πρέπει να κάνεις είναι ένα factory reset και μετά install με τον δεύτερο τρόπο καλύτερα.
      Μαζί με τη rom θα σου μπεί και το CWM recovery αυτόματα (δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ).
      Διάβασε τους οδηγούς και προχώρησε (btw έχεις ΑΡΧΑΙΑ έκδοση στο mi3 :P)
    • Το έκανα τελικά κατευθείαν. έβαλα δλδ την v7 απευθείας από mi-recovery (χωρίς καμία άλλη ενέργεια, εκτός από wipe) και φαίνεται να παίζει μια χαρά. όντως, είχα μείνει λίγο πίσω...
    • Διαφήμιση